+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

10 ljepotica iz Češke i Slovačke natjecati će se za naslov CZECH-SLOVAK MISS

  11. 09. 2015      Iz svijeta mode

Već 3. listopada deset ljepotica iz Češke i Slovačke natjecati će se u Parkhotelu u Pilsenu za češko-slovačku krunu Miss. Večer će se održati u duhu Jamesa Bonda, uz češko-slovački par ANDREA VEREŠOVÁ i Peace HEJDA. Finalisti će se predstaviti u 4 natjecateljske discipline, pokazujući haljine Zuzane Lešák-Černá, dizajnerske haljine , šetalište Victoria's Secret i slobodne discipline.

Češko-slovačka Miss - drugi dan treninga

Míra Hejda se čak registrira uživo sa svojim programom Limousine, pjeva Václav NOID Bárta i izvodi plesnu školu F. Gregoriades. Pobjednici će dobiti puno lijepih nagrada poput nakita Pandora, najam luksuznih automobila Mercedes, vikend boravak u Zell am Seeu, Austrija, vaučere za kozmetiku, izbjeljivanje zuba, restorane, dizajnersku odjeću, luksuzno rublje ili haljine, profesionalnu fotografiju i mnoge više.

Medijski partner je Fashion Magazine , koji je tijekom kolovoza i rujna razgovarao s finalistima;)

Češko-slovačka gospođica

Također možete podržati svoju omiljenu djevojku koja dobije najviše SMS glasova dobit će naslov češko-slovački MISS SYMPATIE 2015, a s njim 50.000 , - CZK.

Cijeli je projekt tradicionalno vrlo usko povezan s dobrotvornim aktivnostima, a od raspisivanja natječaja možete poduprijeti i prikupljanje pasa pomoći za naručiteljicu Dobrog djela, gospođu Veroniku. Ova će opcija trajati do finalne svečane večeri, gdje će kolekcija kulminirati dražbom krune pobjednika. Kolekciju možete podržati bilo kojim iznosom poslanim na transparentni račun dobrotvorne organizacije: broj računa: 209 355 8036/5500, VS: 1111, Napomena: CS MISS

Češko-slovačka gospođica

Karte za finalnu gala večer mogu se kupiti putem interneta na www.cs-miss.eu, cijena je 350, - CZK unaprijed,
550 , - tada na licu mjesta.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija