+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

3.4 Međunarodni dan donjeg rublja

  01. 04. 2019      Iz svijeta mode

Iako znamo da ima nekih od nas koji nemaju problema s pravim izlaskom, ovaj međunarodni dan namijenjen je onima koji svoj život ne mogu zamisliti bez donjeg rublja .

Međunarodni dan donjeg rublja

Je li vam čudno da donje rublje ima "svoj dan"? Napokon, međunarodni dani trebaju nas podsjećati na neke važne povijesne događaje, zar ne ... Ali vjerujte da donje rublje iza sebe ima mnogo povijesti.

Donje rublje kakvo danas poznajemo počelo se pojavljivati početkom 20. stoljeća i imalo je sasvim praktičnu svrhu. Činjenica da bi to mogao postati gozba za oči dogodila se ljudima sljedećih godina. Ali dogodilo se i mi, žene i muškarci budućnosti, hvala vam na tome.

Uostalom, možete zamisliti da svaki dan hodate u usko vezanom korzetu, vaš pretjerano seksi komad je „mačići“ pola bedara s kanilerom oko nogu, a vaš muškarac nosi drugi pod hlačama, posežući za teleom i rvati se s tri čvora i dvije ručice za to?

Priznanja uključuju Lucy Duff Gordon (prvi gaćice s kratkim štiklama ), Maria Tucek i Mary Phelps Jacob (prvi grudnjak) i mušku generaciju (muško donje rublje razvijalo se postupno prema potrebama, udobnosti i idejama).

Danas biramo između neodoljivih krojeva, boja i dizajna mnogih marki, koji nas očaraju svake sezone i privlače na sve ljepše, udobnije i nezamjenjive komade u našim komodama.

NIJE MORO pobjeći!

Bez obzira volite li sportsko, funkcionalno, elegantno ili seksi čipkasto rublje, odaberite 3.4.
Na ovaj međunarodni dan prodavači organiziraju događaje, posebne ponude i / ili donje rublje s popustom kako bi udovoljili svojim korisnicima i njihovim kupcima.

Donje rublje za žene

Bezvremenski Calvin Klein ili ikonični Tommy Hilfiger . Svaka marka ima nešto u sebi i nudi gaćice, remenje, grudnjake s mnogo krojeva i kombinacijama boja koje će svaku ženu osmjehnuti na usnama. Treba napomenuti da je preko nekih komada možda sramota oblačiti više odjeće kao lijepe.

Calvin Klein donje rubljeDonje rublje Tommy Hilfiger

Donje rublje za muškarce

Udobnost prvo. Gospodo, ne bojte se preferirati stil i posegnite za boksericama u atipičnim nijansama, od marke Calvin Klein ili Tommy Hilfiger u pristojnoj kombinaciji boja, što je toliko tipično za ovaj brend.

Boksači Calvina Kleina

Boksači Tommy Hilfiger

Donje rublje za oboje
poravnajte sa skupom polovicom

Ono što je moje, tvoje je. Stisak nas probudi mnoge, čak i želju da nosimo istu odjeću. Uz Slippsy, nije problem ni s donjim rubljem. Za žene i muškarce nudi trendi kratke hlače za trenutke udobnosti u kući.

Slippsy

Ako nosite donje rublje, dođite da proslavite njegov međunarodni dan s nama. U mnogim zemljama možete sudjelovati u javnim povorkama donjeg rublja ili ići na internet i kupiti rublje za zabavu ;-)

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija