+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

4 savjeta za moderan poklon nakon Božića

  10. 02. 2015      Savjeti za outfit

Gotovo je Božića. Iako mjesec dana, ali sve su darovi ipak gomile i uživajte u njima 100%. Ali što dati dječaku rođendana koji nakon ovog poklon maratona slavi rođendan? Za vas imamo 5 pametnih rješenja koja će svima omogućiti zadovoljstvo.

Vesele čarape

Svi ih imaju, svi ih trebaju. Sigurni ste da čarape nisu date kao poklon, ali uvjerit ćemo vas da su se te predrasude već oglasile. I zahvaljujući šarenim Happy Socks. Svakog čine sretnim i vrlo su ugodni. Nema više ugrizanih gležnjeva od mraza, već lijepo stilski toplo. Pa, što misliš o njima ???

happy-čarape-čarape-bd01-505 Šarene čarape Sretne čarape

happy-čarape-čarape-ar01-073 Sretne čarape

Bobble filter boca

Vrijeme je nakon Božića da svi kažu da trebaju odustati. Dolazak u teretanu često znači prvo nabaviti dobru opremu i održavati režim pijenja. I to je točno ono što dobivate kada donirate bocu s filterima. Ne samo da će primatelj izgledati elegantno, već će i piti vodu bez klora i zagađivača, što će mu samo pomoći da održi zdravlje i dođe do željene veličine. Sada je na njegovoj volji.

Filter-boca-Bobble-sportsko-plavo-075 L Bočica s filtrom Bobble s karbonskim filtrom

Filterski boca Bobble-lavande za silicij-vick Bobble filter boca

Zanimljiv novčanik

Božićni popusti moraju biti učinjeni u stilu. A kako drugačije to učiniti s novim novčanikom? Ovaj će argument razumjeti svaki rođendan i rado će razmišljati o njemu i željeti da on izgleda dobro. No, novčanik je vrlo važan dodatak koji koristite svakodnevno.

katastrofa-dizajn-novčanik-tit Zanimljiv novčanik Disaster Designs

Scotch & Soda-Pansky-dokladovnik Muški viski i soda

Šolja, dnevnik ili okvir

Ako ste još uvijek neodlučni, za vas imamo nekoliko stvari koje nam izriče osmijeh na licu i onu koja je dobila najnježniji dar za Božić i kaže da ne može biti bolje. Na primjer, mi pojedinosti mislimo kao moderan okvir koji se uklapa u svaki stan. A dodate li ga zajedno s fotografijom, bit će savršen. Šalica koja će vas zasigurno pamtiti kad ujutro popije rođendan. Ili dnevnik s kojim nikada neće zaboraviti ništa važno, poput susreta sa svojom ljubavlju ili najbližim prijateljima i obitelji;)

Santoro-bubalo-mi-se-sve-sjaj Šalica dizajna Santoro u Londonu

Katastrofa dizajnira-umu-jastuk-sa-ljubavi Moderan dizajn katastrofe prijenosnih računala

Desigual-ramecek-mali-okrugli-frame-boje Okvir za fotografije u boji Dizajn

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija