+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

5 modnih problema koje biste trebali izbjegavati ljeti

  03. 07. 2019      Iz svijeta mode

Baš kao što kažete "gamaše nisu pantalone", ne bismo trebali ništa precijeniti. Pripremili smo vam nekoliko savjeta na koje morate paziti i izbjegavati ljeti, jer Nije samo u stanju odijevati se savršeno i iznad svega ukusno. "Pazite na ovih 5 nakaza ljeti! Kliknite na svaki transparent da biste došli do odjeljka prepunog komada u kojem nećete pogriješiti.

1. Kratke hlače

ženske suknje

Da, djevojke u glazbenim spotovima izgledaju prilično dobro, ali ... Svi si to stvarno ne mogu priuštiti. Probajte u lijepoj suknji. Kratke hlače su sada u trendu.

2. Čarape u sandalama

sandale

Od tate se te navike prenose na sinove i to ide dalje! Ipak bez čarapa zaista je ugodnije. Za noge i oko :)

3. Vanjski ruksak za odjeću

naprtnjače

Ruksaci su u trendu, zasigurno. Ali nije svaki ruksak pravi. Odaberite elegantnu za vašu haljinu, suknju i grad. Bit ćete šik i ugodan!

4. Pad bikinija

kupaći kostim

Svakog ljeta susrećemo toliko neometanih bikinija. U ovom slučaju manje nije više, već obrnuto. Jednodijelni kupaći kostimi su u trendu, postaju i fizički laskavi!

5. Grudnjak koji viri

grudnjaci

Nosite bandeau grudnjak ispod naramenica ili špageta. Ili samo kupite odjeću s naramenicama šire :) Imamo veliki izbor u e-trgovini.

Pa vam želimo srećnu ruku i lijepo ljeto. A sigurni smo da će vam 100% odgovarati. Ako nas pitate, mi smo tu za vas. Vaš tim Different.com

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija