+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

5 vrhunskih komada jeseni by Leni salata

  30. 10. 2017      Iz svijeta mode

Jesen / Zima 2017 je ovdje davno, i nudi puno lijepih komada u različitim ,, „znakova. Svatko sigurno ima svoje savjete, pa se pitamo što 5 komada poput popularnog blogera Lenke, koji piše njegov stil života blog salatu by Leni . Lenka je trudna mama, pa to bi moglo potaknuti i druge trudnice ili sve to razmišljanje o božićne darove. Vi, dakle, može uzeti kao inspiracija za dar ideja .

Salata bi Leni

Moderan ogrtač

Približavaju se duge mračne večeri i ne mogu dočekati trenutak odmora s knjigom, vrućim kakaom u čarapama i, idealno, veselim i ugodnim ogrtačem. Kako zamišljate tako nešto? Ja upravo tako!

ogrtač u boji Dizajn

Sportski grudnjak Calvin Klein

Narukvice i sve kosti bez kostiju u mojoj liniji trče već duže vrijeme. A sada u trudnoći to je istina nekoliko puta.

sportski grudnjak Calvin Klein

Praktičan ruksak Desigual

Ruksaci su svuda oko nas i svi bi trebali imati svoj savršeni ruksak . Nažalost, nemam je i nedostaje mi u ormaru. Ali ono što volim i gledam je ovaj stilski komad iz Desiguala . Unatoč činjenici da je riječ o vrlo prepoznatljivoj marki, može raditi i lijepe pristojne komade i ovaj je ruksak definitivno jedan od njih.

crni ruksak Desigual

EMU čizme

Moje "musthave" nekoliko zima su tople i ugodne EMU valenke. Ono što moram pohvaliti je kvaliteta, izrađene su od australske ovčje kože i ne smiju se kao različite imitacije od njih. Oni su mi najdraže cipele za zimu jer znam da ću noge dobro zagrijati.

valenka Emu

Luksuzni kaput od Scotch & Soda

Volim razbiti to jesensko sivilo na ulicama i sviđa mi se kad se netko specijalizirao za odjeću s karakterističnim komadom, tako karakterističnim kaputom iz moje omiljene marke Scotch & Soda.

Senf kaput Scotch & Soda

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija