+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

5 vrhunskih torbica sezone

  05. 01. 2017      Iz svijeta mode

Vjerojatno ćete se složiti s našom tvrdnjom da većina ženskih torbica i cipela nikad nema dovoljno. Torbe i cipele idu od petka ruku pod ruku. U posljednje vrijeme, međutim, povećao se trend torbica koje pomalo odstupaju od linije. U trendu su torbe, zamišljene glazure na torti pojedinačnih odijela, koje se, iako se ne podudaraju u boji ili materijalu cipela, ali savršeno podvlače cjelokupnom dojmu outfita. Zamislimo 5 vrhunskih torbica ove sezone, za koje mislimo da su ponosne na ovaj naslov.

O torba

Apsolutni bestseler i time kandidat broj jedan bez sumnje je O bag . Jedinstvena torbica, koja je poznata po svom neobičnom dizajnu. Izrađen je od visokokvalitetnog plastičnog materijala Eva koji je mekan, lagan, fleksibilan i pran. Marka O torba je sjajna što jednostavno možete sastaviti torbu prema vašim željama prema izboru pojedinih komponenti.

torba O torba

Desigual

Dizajnerski modni brend nije potrebno prezentirati, karakteriziraju ga divlje boje i sjajne ideje, top 5 komada definitivno uključuju ove dvije torbice, iz kojih smo odabrali popularni oblik novosti McBee i Reverzibilni , koji je jedinstven. Ova je torba zapravo tri torbe u jednoj, ne samo da je dvostrana , već sadrži i unutarnji džep koji se može ukloniti, a iz kojeg pričvršćujete podesivi remen za stvaranje malog križa.

torbica Desigual

torbica Desigual

Santoro

U prvih pet nalazi se i popularni brend Santoro London , koji je poznat po slatkim lutkama. Ova torba ne samo da je praktična i simpatična, već je mogu nositi i dame i njihove kćeri.

Torba Santoro

Doca

Posljednja torba koju svrstavamo među pet "najboljih" zapravo je luksuzni ruksak marke Doca , koji je postao svestran i moderan hit.Takv je ruksak ne samo praktičan i originalan, već i ukusan i bezvremenski. ,

torba Doca

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija