+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Anekke - Indija protiv kolekcije magije Jane

  08. 03. 2019      Iz svijeta mode

Nova kolekcija Anekke upravo je napunila naša skladišta. Ali ne znamo se dugo, jer je prelijepa. Da, božanski je, prepun složenih, jedinstvenih komada koje jednostavno ne možete oprostiti. Bez obzira jeste li stari 15 ili 50 godina, vjerovali ili ne, samo se podlegnete ovoj marki. Nova Anekke kolekcija za proljeće i ljeto 2019. predstavlja dvije pod kolekcije i 4 osnovna dizajna. Indija protiv Indije Jane. Zamislimo sve one čarobne torbe, ruksake, torbe za prijenosnike, novčanike, privjeske za ključeve i ostale prekrasne modne dodatke.
Anekke

Anekke Indija

Podkolekcija u Indiji ima dva dizajna. Prva je šarena, ukrašena lutkom Anekke, koja komentira njeno indijansko iskustvo. Druga izgleda elegantnije, u svijetlijim bojama, a ukrašena je indijskim slonovim vezom s logotipom marke.
I što govori o nastanku ove subkolekcije?

„Svijet je stvoren da se pojavi. Zbog toga sam avanturistička duša koja želi otkriti nova mjesta i nastaviti sakupljanjem iskustava koja me čekaju negdje do sada nisam bila. Jer kad ste dio mjesta, nacije i njezinih običaja, možete biti više empatični i osjetljivi. Oduševljen i čežljiv duhovnim putovanjima, stigao sam u Indiju. Indija je prekrasna i čarobna, očarava me svojom veličanstvenošću i energijom. Indija će vas zasljepljivati i nakon nekog vremena se čak osjećate dijelom toga. Odmah sam znao da će to biti putovanje s kojeg ću dobiti tisuće suvenira u obliku fotografija i bilješki, zajedno sa svim sjećanjima koja bi u meni živjela zauvijek. "

„Svete životinje, miran suživot ljudi i stalan tempo života bili su svuda oko mene. Neodoljiva aroma začina, festival boja, svete životinje i važnost svakog sitnog detalja u ovoj zemlji čine ga iskustvom gdje dovodite u pitanje značenje svega što radite, uključujući i vaše vrijednosti. I tako odlučite pokušati biti više povezani jedno s drugim, kako biste bili u skladu sa svojim osjećajima. "To govori Anekke, koja je svoje životno putovanje oko Indije napustila u torbama i modnim dodacima.
Anekke torbu
Anekke torbu


Anekke Jane


Jane također ima dva dizajna. Prvi je dizajn puder-bež-smeđe boje, a ukrašen je romantičnim motivom lutke s knjigom i kamenjem. Drugi dizajn je opet elegantan, s bež osnovicom i profinjenim cvjetnim vezom.

Anekke kaže: „Nekad je postojala djevojčica koja je voljela čitati. Bila sam to ja, Jane. Za mnoge ljude čitanje knjiga je mnogo više od hobija. To je način da pobjegnete od stvarnosti i živite druge živote. Čitati priče znači sanjati bez zatvaranja očiju. A za mene je to malo čarobno djelo u kojem mogu uživati bilo gdje u svijetu, u bilo koje doba dana. "

„Sjećam se trenutka kad sam prvi put otvorio knjigu i otvorio prve stranice. Kao da sam izravno čuo pisaći stroj, priču je definitivno napisala žena koja je upotrebljavala slova i riječi da bi promijenila svijet. I to me ispunilo nekim smislom i osjetljivošću, ponosom, ali i predrasudama. Otkako sam prvi put pročitao čitanje je postalo moj ritual. Zamislite u trenutku kada otvorite knjigu, počnete čitati i odjednom postanete dio nje. Preživjeti, voljeti, sanjati, plakati, zamisliti. Živi. Nesumnjivo nema užitka osim čitanja. Napunite torbu svojim omiljenim pričama, putujte do odredišta, otvorite ga i izgubite se.
ruksak Anekke
Anekke torba za laptop

Više inspiracije možete pronaći u našoj sljedećoj epizodi na Drugim TV-ima!

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija