+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Anekke - jedinstveni pribor za male i velike pobunjenike

  05. 04. 2018      Iz svijeta mode

Modna marka Anekke nastala je u obiteljskoj tvrtki u sunčanoj Španjolskoj. Predstavlja neobične modne dodatke za romantične duše svih dobnih skupina. Odlikuje se jedinstvenim dizajnom, visokokvalitetnom izradom i detaljima koji stvaraju savršenu svježu cjelinu.

Marka svoje modele predstavlja u nekoliko kolekcija tako da se proizvodi lijepo nadopunjuju . Ali glavni je element uvijek slatka lutka. Svaka kolekcija nudi nekoliko različitih torbica, od većih preko ramena do malih crossbody, ruksaka, prijenosnih ili putnih torbi, novčanika, suncobrana ili dopisnica .

Pribor je koža, ima čvrste i osjetljive tkanine i druge visokokvalitetne materijale . Ukrašeni su precizno obrađenim detaljima , vezom i ispisima u koje ćete se jednostavno i jednostavno zaljubiti. Anekke ima romantičan duh , nježna je, nevina, sanjiva, ali i umirujuća. Nose je male princeze, djevojke, ali i odrasle žene koje vole originalne dodatke i dizajne. Nova Anekke kolekcija za proljeće / ljeto 2018. sadrži dva dizajna. Liberty i Bella Venezia.

Anekke slobode

Kolekcija Liberty sadrži karakteristične pastelne boje, lutku i trebala bi predstavljati ljudsko slobodoumljenje . Marka ovaj dizajn doslovno prikazuje na sljedeći način: ,, Treba napomenuti da postoje biljke ispod makova čiji korijeni dopiru duboko u zemlju i prevladaju čak i loše vrijeme. Ako su pljunuti, rastu natrag kao da pokušavaju ojačati svoje snove. Korovi nas podsjećaju da ljepota leži u improvizaciji - biti i osjećati se slobodno. Živite bez straha, srama i kompleksa. Smijte se, širite radost, ne bojte se sanjati i probuditi se sa nadom da ćete širiti želju za životom, sa strašću da budete slobodni, da budete ono što želite da budete. " A ta se slobodna misao prevodi u dizajn slobode.

Anekke

novčanik Anekke

Anekke Bella Venezia

Iako je španjolski brend, kolekcija Bella Venezia predstavlja Veneciju Italiju . Dizajn ove sublekcije namijenjen je evociranju duha putovanja, želje za učenjem novih kultura i svladavanjem jezičnih barijera. Doslovno kaže, " Putovanje je riječ koja ovisi o tome tko će se i kada koristiti. Čudno da jedna riječ u svijetu može imati potpuno drugačije značenje. To je nešto što nikada ne smijemo prestati raditi - komunicirati. Svako putovanje je priča i osobni izazov. Upoznajte nova mjesta, jezik, običaje i različite ljude. Kako nema mjesta koje nam je važnije, sve se vrti oko osjećaja stvorenog na putovanju. Osjećaj zbog kojeg se osjećamo dijelom ovog iskustva, napunio nam je um i duh. Da biste saznali više i bolje upoznali sebe - putujte. Svako putovanje koje krenete malo će vas promijeniti, zato se nikad ne zaustavljajte. Zapravo, samo je stvar odlučivanja nekamo otići. Uostalom, na kraju ćemo se vratiti s koferima prepunim novih iskustava i uspomena koje nikada nećemo zaboraviti. "

Anekke torbu

Anekke torbu

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija