+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Anekke - kolekcija Aviator i Miss Anekke 2018

  31. 10. 2018      Iz svijeta mode

Španjolska modna marka Anekke posebno nam se dopala zbog svog novog dizajna i detaljne izrade. Bezvremenski modni dodaci Anekke nužni su za ovu jesen. U ovom ćemo članku predstaviti novu kolekciju kojoj ne možete odoljeti.

Marka Anekke ove jeseni i zime dolazi s dvije vrste - Aviator i Miss Anekke. Obje subkolekcije igraju se u jesenskim bojama. Oni su detaljni i većina torbica, torbi i ruksaka ukrašena je privjescima. Svi komadi isporučuju se u posebnoj vrećici za prašinu, tako da ih uvijek možete držati sigurnim i udobnim. Anekke nisu samo torbe i ruksaci, već i torbe za prijenosnike, futrole, novčanik ili kišobran.

Anekke Aviator

Kolekcija Aviator inspirirana je svakodnevnim ljudskim životom. To bi trebalo predstavljati uzbuđenje i entuzijazam za učiniti nešto ludo. Trebalo bi potaknuti osjećaj da radiš nešto ludo, nešto za čim duguješ. Kao kad prvi put poletite mali avion i osjetite svaki centimetar od njega. Osjećate kako motor zavija, slijeće i slijeće potpuno drugačije nego u klasičnom boingu. Ponekad nije lako ostvariti svoje snove i ciljeve, potrebna je velika hrabrost da se prevladaju svi strahovi i sumnje, ali sloboda i unutarnje ispunjenje koje čovjek u tom trenutku doživi, su neprocjenjive. Sve to i puno više ogleda se u pojedinačnom dizajnu modnih dodataka Anekke Avike .

torbu Aviator

Anekke torbu

Gospođice Anekke

Sublekcija Miss Anekke simbolizira životni put koji bi trebao ispuniti vaše želje i snove. Gospođica Anekke je neovisna, slobodna i sretna jer zna da za svaki problem postoji rješenje. Život je igra i sve su igračke skrivene u čarobnoj aktovci, samo se usredotočite pravilno i pažljivo pročitajte priručnik za igru. Volite svoju maštu, budite gospođice Anekke.

Anekke torbu

Anekke torbu

Više inspiracije možete pronaći na Raznim TV-ima !

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija