+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Anekke - španjolska marka netradicionalnih modnih dodataka

  16. 05. 2017      Iz svijeta mode

Mi smo modni eshop koji voli stvari koje se razlikuju. A kako smiješnih i originalnih komada nikad nije dovoljno, zalihali smo novu marku Anekke koja je puna iznenađenja. Nudi sve vrste pribora koji će vam se svidjeti ne samo vi, već i vaše kćeri, unuke ili majke, jednostavno žene svih generacija.
 
Anekke je brend iz Španjolske. Iako je španjolska kultura vrlo živahna, ovaj brend predstavlja romantične do nostalgične modele. Hallmark Anekke su slične marke Santoro London , sanjive lutke. Crtani filmovi u vintage stilu mogu se naći na svim proizvodima iz različitih kolekcija. Svaka je kolekcija različita, tako da možete prilagoditi i sakupljati pojedinačne dodatke.
 
Anekke nudi razne torbe, torbe, ruksake, futrole, kofere, ali i bilježnice, olovke, privjeske ili krigle i kišobrane koji krase zanimljive detalje u obliku raznih flastera, flastera, motiva patchwork-a, ukrasnog cijepljenja i drugih. To jasno pokazuje ova prekrasna ženska torba Anekke .
 
Anekke torbu

Modni dodaci Anekke su prije svega kvalitetni, precizno obrađeni i samo glazura na torti je maštovit dizajn .
Proizvodi ove marke također su dobar savjet za poklon koji možete zatražiti ili pokloniti sebi. Pristupačne su i uvijek ugodne. Kao što je ovaj moderan novčanik Anekke .
novčanik Anekke

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija