+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Armijski stil - besmrtni modni trend

  21. 02. 2018      Iz svijeta mode

Armijski ili vojni stil modni je trend koji je popularan kod mnogih ljudi širom svijeta i nije čudo. I opet se vraća u modu, ili zapravo nikada nije izašao iz nje, već su je potpomogli drugi modni stilovi. Dakle, ako ste sakrili kamuflažu na dnu ormarića, hrabro ih možete izvući. Armijski stil nije samo vojni stil, ne znači da pokrivate hlače i košulje od glave do pete. Pogledajmo kako ga nositi.

Ako vam ne trebaju komadi maskirnog kamenja, to ne znači da ne možete priuštiti vojsku stil, drage dame. Kao što je crna boja nekome jedina opcija za nošenje, ali uskoro postaje bijela, iz bilo kojeg razloga, to samo znači da se jednostavno možemo prilagoditi modi. Tako možete nositi vojski stil na svoj način .

Boje i pribor

Osnovne boje vojske su: zelena, kaki, smeđa, siva, bež i crna, ali i vinska . Drugi bitni element vojske stila su kopče, šiljci i značke, što se odnosi i na odjeću i pribor. Torbice, torbe, ruksaci, parkovi ili razni vrhovi. Čak i uz Desigual pronaći ćete elemente u stilu vojske poput ove Desigual torbe .

torbica Desigual

Obrasci i materijali

Kamuflažni uzorak nije jedina domena vojske stila. Popularno je i platno ili koža. Savršeno vojsko izgleda na primjer u kožne gamaše s ogromnim kaki vrhom . Imate nekoliko opcija, a mašta definitivno nema granica. Traperice omiljenog stila i bijela majica možete nadopuniti moderan vojni park. Izbor stilskih kaki komada stvarno je širok.

parka Fornarina

Što na noge?

Armijski stil inherentno uključuje klasičnu "Kanadu", ali definitivno možete zamijeniti takve popularne biciklističke čizme, ali i tenisice na platformi ili omiljene tenisice Converse , sve će izgledati sjajno ako prilagodite odjeću prema svom savršenstvu.

tenisice Converse

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija