+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Bilanca differentroku 2013

  20. 12. 2013      Iz svijeta mode

2013. godina se bliži kraju i mi počinjemo uravnotežiti. Što se dogodilo u našoj zemlji? Ok, ovaj put ćemo se uravnotežiti s vama;)

Nove prostorije

Počeli smo 2013. u novim prostorijama u Plsenu, u koje smo se preselili u studenom 2012. Zahvaljujući skladištu i novom uredu, posao smo olakšali od početka godine. Čak se i trgovina ispred Plsenovih kupaca mnogo više svidjela i cijeni naš dizajn, ali i lijep pristup itd. U stvari, ne možemo se ponovno susresti, pa trenutno radimo na pretvorbi skladišta.

Dizajn - trgovina Plzeň, Rooseveltova 9 Dizajn - trgovina Plzeň, Rooseveltova 9

Novi web dizajn

Na njemu smo radili 3 mjeseca. Podešavali su detalje, pitali vas i rješavali se gdje staviti koji gumb, kako pojednostaviti što i kako učiniti najbolje za vaše zadovoljstvo. 10. rujna 2013. naši IT dečki kupili su energetske pogone i prešli smo na novi dizajn. Ujutro ste to primijetili bez zamračenja i reakcije su od početka bile vrlo pozitivne. Pa smo se opustili i nastavili;)

www.DifferentFashion.cz www.DifferentFashion.cz

Facebook www.DifferentFashion.cz

Cilj nam je bio nadmašiti 10 000 obožavatelja na ovoj društvenoj mreži. Trenutno vas ima gotovo 16.000. Nastojimo vas zabaviti na našem Facebooku, komunicirati s vama, nuditi vam događaje i natjecanja. Facebook vam ne prikazuje sve naše postove, pa na našoj stranici kliknite "Sviđa mi se" - zatim "Postavke" - i kliknite "Sva ažuriranja";) Tada vam neće nedostajati ništa.

Facebook stranica: https://www.facebook.com/www.differentfashion.cz

Facebook DifferentFashion.cz Facebook DifferentFashion.cz

Nove marke

Tijekom godine odlazili smo na svjetske modne sajmove i tražili druge zanimljive svjetske modne marke za vas. Započeli smo suradnju s Disaster Designs , marke Culito iz Španjolske . Naručili su nove kolekcije Scotch & Soda i čekali su vaše komentare. Bili su pozitivni, pa vjerojatno znamo što vam nedostaje u Češkoj i što vam se sviđa. Nastavit ćemo i dalje. Stay tuned! )

Marke na DifferentFashion.cz Marke na DifferentFashion.cz

Modni časopis

Pokrenuli smo modni časopis. Odmah ste mu se svidjeli i počeli čitati. Trudimo se savjetovati vas i prenijeti zanimljiva modna iskustva. Moda je naš život, pa volimo dijeliti sve na što naiđemo. Čitajte nas dalje i vaš će život biti slađi;)

Modni časopis Modni časopis

Nove društvene mreže

Također smo počeli s vama komunicirati na:

Instagram - https://instagram.com/differentfashioncz

Google+ - https://plus.google.com/+DifferentfashionCz

i još mnogo toga ...

Instagram DifferentFashion.cz Instagram DifferentFashion.cz

Plaćanje karticom

Od ove godine, također možete platiti online narudžbe na www.DifferentFashion.cz pomoću internetske kreditne kartice ili drugih načina plaćanja. Lako je. Umjesto gotovine na isporuci, odaberite GoPay - plaćanje karticom i druge načine plaćanja na mreži. Čak i u ovom koraku ugađamo mnogo detalja, ali sve ostalo djeluje vrlo sigurno.

Drugačiji otok

Otvorili smo novi koncept pun najljepših modnih dodataka svjetskih marki Desigual, Disaster i Melissa. Prvo otočje Different Island nalazi se u trgovačkom centru Olympia Plzeň. Planiramo zračne napade u druge gradove. Těšte se;)

Different Island - Dizajn i oprema za katastrofe Different Island - Dizajn i oprema za katastrofe

Različiti TV

Skoro smo zaboravili. Zaljubili ste se u Različitu televiziju od prvog dana. Videozapisi u kojima predstavljamo detalje pojedinih proizvoda, razne gadgete i specijalitete iz naše kolekcije marki. Odjednom ste znali da se torba Desigual može nositi na 4 načina i da se s dokumentarcem Disaster neće izgubiti;)

Otac Božić dao nam je novu kameru i mikrofone, tako da ćemo sljedeće godine Different televizor podići na malo drugačiju razinu. I Veronika će ostati s nama, ne brinite;)

Različiti TV kanal na Youtubeu: https://www.youtube.com/differentfashioncz

Različiti TV Različiti TV

Naravno, bilo je još nekoliko rezova, nekoliko novih ljudi je počelo raditi s nama. Ali mi se još uvijek udružujemo i nećemo krenuti s puta - dovođenjem zanimljivih svjetskih brendova u Češku, komunikacijom s kupcima i sve to pomalo RAZUMIJEVATO;)

BUDITE RAZLIČITE S WWW.DIFFERENTFASHION.CZ U SLJEDEĆOJ GODINI.

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija