+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Boho Chic Style ili nova kolekcija Dizajn proljeće / ljeto 2017. je BOHO!

  24. 02. 2017      Iz svijeta mode

Boho Chic stil nedavno se proširio u modnom svijetu i ne čudi. Svidjele su mu se mnoge djevojke i žene koje se ne boje eksperimentirati. Čak su i svjetske ličnosti Boho, uključujući Kate Moss, Olsenove sestre ili Blake Livelyja.

Boho Chic stil je koji kombinira boemski i hipi stil . Predstavlja neformalnu i opuštenu modu koja zahtijeva određenu količinu hrabrosti i osjećaja za modu. Osnovni elementi su jednostavne boje, nadopunjene etno uzorcima, perlama, vezom, zakrpama, jezičcima, klinovima, pomponima i tako dalje. Boho je od perlica i čipke, upotpunjen masivnim modnim dodacima - ogrlicama, narukvicama, trakama za glavu, naočalama i torbama . Savršeni Boho Chic izgled podvučen je sitnim pletenicama.

Dizajn jakne

Da biste bili boho, ne morate se vraćati u sedamdesete godine, jer Desigual također u ovogodišnjoj kolekciji predstavlja komade Boho Chic , a ovu tradicionalnu kolekciju zamišlja na moderan način. Sadrži razne cipele, jakne, hlače, suknje, majice i haljine u stilu Boho Chic, a mi ćemo vam ih predstaviti upravo sada. Inspiraciju možete pronaći i u našem videu.

Dizajnerska haljina

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija