+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Božićna zabava s DESIGN BLOCK

  16. 12. 2014      Iz svijeta mode

1010123_10205504282993446_5934373799904185995_n

Pet modnih revija, kozmetičko savjetovanje, luksuzno rublje, nakit ili božićne ukrase, sve u jednom danu i sat vremena na jednom mjestu. Poznata lica, fotografi, stilisti, manekenke, modeli, a prije svega kupci i kupci popularnih butika Pilsen i kozmetičkog studija Design Block sastali su se u hotelu Golden Fish u Plsenu dan ranije s namjerom da podijele svoju ogromnu strast - FASHION.

Dita Nosková Bezděková, vlasnica studija Design Block, pozvala je svoje prijatelje i prijatelje koji su povezani modnom ljubavlju da predstave svoje najnovije kolekcije. Pozvala je i modele iz svih butika u zrelijoj dobi. Emisije su tako izgledale doista plemenito i posebno ukusno.

Foto: Milan Růžička Foto: Milan Růžička

,, Ideja je bila odabrati starije modele. Većina kupaca je starija, pa mislim da im je puno bolje kada modeli pokažu zrele žene, lijepe radne majke, žene koje izgledaju bolje od 20-godišnje djevojčice “, rekla je Dita Noskova Bezdekova.

Modnu seriju pokrenula je modna dizajnerica Zuzana Lešák Černá, koja je predstavila svoje najnovije modele. Zuzana haljina izgledala je savršeno na modelima, zahvaljujući izrezu i bojama. Zuzanin rad je kvalitetan, originalan i prepoznatljiv. Svaki model koji stvara u svom studiju također je izvornik samog dizajna. Dizajnira prilagođene modele i pokušava ispuniti i najtajnije želje kupaca.

Fokusira se prvenstveno na svečane i vjenčanice te poslovnu žensku modu. U njenom studiju također ćete pronaći prodajne kolekcije. Odjeća Studio Zuzana Černá nalazi se u Rooseveltovoj ulici u centru grada.

Haljine iz kolekcije Zuzana Lešák Black. Haljine iz kolekcije Zuzana Lešák Black.

Haljine iz kolekcije Zuzana Lešák Black. Haljine iz kolekcije Zuzana Lešák Black.

Božićna zabava nije bila samo predstava, ali svatko je mogao priuštiti kozmetičko ili estetsko savjetovanje s pravim stručnjacima. U foajeu su dame čak mogle obrezati nokte, kupiti donje rublje ili sve vrste nakita, pa čak i božićne ukrase.

Foto: Milan Růžička Foto: Milan Růžička

Naravno, bila je i izlog vašeg omiljenog butika Different i gotovo cijela drugačija ekipa.

Drugačija moda Kaput dizajniran iz različitih moda

Drugačija moda Haljina dizajnerska iz različitih moda

Butik FOR HER, Keira, Giorgio fashion i Ornela također su predstavili svoje najnovije kolekcije. U popratnom programu bio je glazbeni dodatak operne pjevačice Jana Marie Kateřina Korbelová ili najava bogate tombole.

Foto: Milan Růžička Foto: Milan Růžička

,, Namjera večeri bila je uljepšati društvenu večer za naše kupce, posebno za dame, ali drago mi je što su došla i gospoda. Mislim da je bilo što za pogledati. Drago mi je zbog tako velike posjećenosti koju zaista nisam očekivala. "Rekla je Dita.

Pogledajte video ove moderne večeri ovdje:

https://vimeo.com/114778225

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija