+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Brrr. Spasite noge!

  13. 11. 2017      Iz svijeta mode

Zima odmah dolazi, a s obzirom na to da je toplina s nogu neophodna, za vas imamo sjajne savjete što obući. To će definitivno biti visokokvalitetni komadi koji će trajati nekoliko sezona, stilski i funkcionalno. Osnova su, međutim, tople čarape. A kako su crno-bijele klasične čarape dosadne, imamo savjet za vas sretnih i vrlo popularnih Happy Socks posljednjih godina.

Happy Socks je posebno popularan kod muškaraca koji vole nositi pametan i casual stil ili gotovo bilo što. Prikladni su i za elegantne i sportske odjeće i ne treba ih se sramiti. Naprotiv, pustite ih da zalijepe, zavire i privuku pažnju na sebe. Možete ih nositi i za tenisice i za boje.

Sretne čarape

Čim vas noge počnu zaprepastiti, vaš smiješak nestaje s usana. A to je velika šteta. Noge u toplini osnova su lijepog osmijeha. I tako smo pripremili izbor najljepših zimskih čizama EMU i CONVERSE ;) Samo se zaljubite ...

Emu ženske cipele izrađene su od visokokvalitetnih i prirodnih materijala. Dakle od prave ovčje kože i vune. Reguliraju temperaturu, imaju slojeviti, neklizajući potplat, tako da se u njima ne znoje i ne smrzava. Ovogodišnja kolekcija donosi obilje stilova i boja, pa vjerujemo da ćete odabrati 100%!

botu Emu

Više inspiracije možete pronaći u našem videu na televiziji Different

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija