+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Budite drugačiji - bavite se sportom, putujte, oblačite se u stilu i smiješite se

  02. 05. 2016      Iz svijeta mode

Današnje vrijeme zahtijeva da živimo zdravo, izgledamo vitko, vodimo ljubav, putujemo i oblačimo se u stilu. Ti slogani i ovi izazovi čekaju nas na svim mogućim blogovima, on-line časopisima, ali i u tisku i društvenim mrežama. Tako se svi pokušavamo nekako uklopiti.


Nismo iznimka i društvene mreže su naša svakodnevna inspiracija i promocija naših slogana. Na instagramu i facebooku često koristimo moto #jsemdifferent ili #budtedifferent , poznate hashtagove, zahvaljujući kojima možete osvojiti vrlo zanimljive nagrade. I što je naravno usko povezano s gornjim sloganima, ali to nije sasvim njihova svrha. Naš cilj je da vam kažemo da slijedite ove lozinke ako želite, ali da to učinite drugačije. Osim ostalih, biti kreativan, elegantan, osjećati se dobro i sretno. Jer danas se ne bismo trebali pokušavati uklopiti u mnoštvo, već se u njemu izvrsno isticati.

Mnogi od vas su to već osjetili i pokušavaju tako živjeti, ali netko to možda još nije upoznao, pa smo vam odlučili dati još više. Jer život se ne odnosi samo na osnovne životne potrebe, nego i na nešto dodatno. Netko voli zdravu hranu, netko se voli lijepo oblačiti, a netko ima strast prema putovanjima, a što je sa svim tim? Priznajemo da naš tim također preferira zdrav način života, lijepu odjeću i mnogi od nas vole učiti nove stvari i putovati. A budući da smo RAZLIČNI , odlučili smo napraviti nešto malo drugačije i sa osmijehom.

U suradnji s putničkom agencijom uspjeli smo povezati sveovi uvjeti koji vam mogu pomoći u postizanju ciljeva iz snova i naši #budtedi različiti slogani. Putnička agencija koja sebe uz osmijeh naziva turističkom agencijom , što savršeno spaja našu zajedničku namjeru, godišnje organizira kurativne boravke i sportske ture u Češkoj, Europi, ali i svijetu. Nudi popularna mjesta u našoj zemlji, popularna odmarališta u inozemstvu, kao i atraktivan egzotični svijet.

Izvor: cksusmevem.cz

Ciljna skupina su svi koji se ne boje putovati, koji vole pokret i zdrav životni stil. A također i oni koji se vole oblačiti u elegantnim i originalnim komadima i ne boje se eksperimentirati u modi. Jer priznajemo da biti drugačiji nije lako, ali je definitivno zabavno i ispunjavajuće.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija