+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Budite lijepi s dizajnerskim dodacima

  24. 10. 2014      Iz svijeta mode

U našoj modnoj kutiji ponovo vam donosimo nekoliko savjeta za odjevne predmete s dizajnerskim dodacima , u kojima ćete biti lijepi i drugačiji;)

Dizajn pribora Dizajn pribora

Jednostavne i uglavnom jednobojne stvari prevladavaju u vašoj garderobi, no želite li još uvijek dočarati originalni i bujni odijelo? Evo vašeg prvog savjeta. Mogu se poravnati samo dodatni pribor. Za lepršavu jednostavnu zelenu haljinu odabrali smo veliku dizajnersku torbu s prevladavajućom plavom bojom, nadopunjenu zelenim i smeđim detaljima od kože. Veći dizajnerski novčanik s kopčom, bilježnicom i narukvicom Desigual u istim bojama savršen je spoj. Teme pribora nisu uvijek iste, ovisno o tome kako se orijentirate - bilo u usklađivanju boje ili u istom motivu.

Dizajn i Melissa odjeća Dizajn i Melissa odjeća

Ne moramo vam reći da je to hit ovog ljeta. Čak je i Hejma to znao odavno kad je pjevao kako je plavo dobro. Odabrali smo ovu svijetloplavu dizajnersku haljinu s prekrasnim geometrijskim motivima i zlatnim Desigual vezom u donjem kutu, koja se savršeno uklapa u zlatni pribor. Ovome smo dodali plavi Melissa prst s otvorenim prstima koji, iako bez pete, izgleda lijepo elegantno i može se nositi s tim mirom nošenja bez pete: D

Dizajn odjeće Dizajn odjeće

Drugi tip odjeće sastoji se od lepršave dizajnerske suknje A-linije s suptilnim uzorcima u zeleno-ljubičastoj čipkastoj ivici. Osim toga, jednostavan crni top tank bez uzoraka za održavanje elegancije crne boje. A za to joj treba neki pribor. Dizajnerska plastična narukvica u istoj boji, Mel plastične cipele u zlatnoj boji i zlatni pribor drugih marki. Idealan outfit za gotovo svaku priliku. Ako je to bila odjeća za posao ili neki društveni događaj, onda uzmite crnu torbu, inače traper jaknu. I ti možeš ići :)

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija