+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Budite stilski i topli. Prođite predbožićno vrijeme u miru i tišini.

  19. 11. 2015      Savjeti za outfit

Studeni je već pola božićne atmosfere. Snijeg već izvještava u planinama. Sve se više spakiramo u tople kapute i tražimo nove čizme. Ukratko, zima je ovdje i imamo nadljudski zadatak - pripremiti opet savršen Božić s savršenim poklonima za svoje najmilije. No, prije nego što vam damo nekoliko savjeta kako svoje najmilije staviti pod drvo (uskoro u sljedećem članku), za vas imamo mali poklon.


Prije svega, morate imati odgovarajuću opremu za kupovinu, hladnoću, kišu i vjetar. I još uvijek ostati sretan, sretan i pomalo drugačiji. ;) U sljedećim ćete retcima pronaći izvrsne savjete za zimsko vrijeme. A onda vam neće ništa nedostajati da odete u kupovinu i dogovorite savršeni Božić.

Ako trebate posvijetliti inače sive i kišne dane, elegantna jakna Tango Pasion iz Desiguala uljepšala će vam dan do maksimuma. Osjećat ćete se sretno i sretno ne samo zahvaljujući prekrasnoj kombinaciji vesele ružičaste i narančaste boje zajedno sa stilskom sivom, već i zbog savršenog uklapanja. Tako da možete ići tamo Božićni shopping u trgovačkom centru na božićne tržištima u ledenim ulicama, ali i na popodnevnu šetnju parkom.

Tko bi drugi trebao razumjeti da želite biti malo drugačiji od ostalih, izađite iz gomile. Zato je naš sljedeći predbožićni savjet prekrasan dlakavi kaputić poput pončoa koji nosi ime Mireia i diči se Desigualom, upravo u rukama dizajnera Christiana Lacroixa. Kratki kaput je ugodan, mekan i ukrašen dvostrukim kotačićima nalik na bijele gumbe. S takvim kaputom obraćaju vam se mnogi obožavatelji.
Scotch & Soda je za vas također pripremio prekrasan krzneni kaput. Ovaj kaput u prahu ne samo da će vas ugrijati, već će i osjetiti kao da ste na nebu. U takvom kaputu možete proći kroz cijelo božićno vrijeme, kupiti sve poklone, pripremiti cijeli Božić, a istovremeno ostaviti osmijeh na usnama i sretan osjećaj na duši.

Ako vam treba potpuna sigurnost da se nećete smrznuti dok šetate božićnom tržnicom, onda je očigledan savjet Desigual Alethea. Samo da ne ispušete ovaj materijal, plus baršunasti dekor izgleda zaista vrlo maštovito. Crvena boja dodaje vedrinu i sjaj vašim danima, a meko krzno oko ovratnika daje vam sigurnost topline.


Ne zaboravite elegantan pribor koji će vas ugrijati. Odličan dodatak može biti, na primjer, dizajnerska kapa Eley koja svojim ukrasom može svakodnevno prilagoditi dobro raspoloženje. I ne brinite, možete dobiti čak i rukavice istog uzorka.Treba ti samo jedan od tih komada. To radite u korist svojih najmilijih. ;) Ugodan svima studeni, osmijeh na usnama i najmanje žurbe poželite Team Different. :)

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija