+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Butter Kings - nova marka dodataka za dom

  28. 01. 2019      Iz svijeta mode

Nova godina - novi brend! Kraljevi maslaca mogu imati pogrešno ime, ali to nema nikakve veze s maslacem, niti ga je stvorio nijedan kralj bajke. Ali proizvodi zaista kraljevske modne komade koji svakodnevni interijer pretvaraju u izvanredne domove. I s veselim bojama, simpatičnim dizajnom i razigranošću koja jednostavno ne postavlja granice.

Kraljevi maslaca

Proizvode Butter Kings proizvodi gomila entuzijasta koji vole dizajn i spoj ljepote i potrebe. Izrađuje i nudi kućne dodatke , poput posteljine, ukrasnih jastuka, tepiha, deka, krigli ili sjajnih višenamjenskih košara ili torbi koje se mogu koristiti kao prostor za odlaganje ili pametna košarica za rublje.

Bit će vam drago i da je Butter Kings rođen u poštenim češkim rukama. Sve je napravljeno s ljubavlju baš ovdje u Češkoj.

Zato razveselite svoj dom, svoj dan, svoje najmilije i doista sebe. Smiješni jazavičari, simpatični buldogi, trendi flamingosi ili planinski krajolik koji oduzima dah. Pametnost ove marke ne nedostaje, pa Butter Kings ne bi smio nedostajati u vašem domu!

Dugovječnost kraljeva maslaca

Bulldog maslačka kraljeva

Kraljevi maslaca

Kraljevi maslaca Flamingosi

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija