+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Butterfly Twists - cipele s domišljatošću

  13. 10. 2016      Iz svijeta mode

Butterfly Twists predstavlja originalnu sklopivu obuću prilagođenu svakoj aktivnoj dami bez obzira na dob. Marka nudi sve vrste cipela od balerinki, jakni, cipela ili tenisica. Osim toga, balerinke se mogu složiti na minimalnu veličinu, što ga čini prenosivom potrebom za sve žene koje vole visoke potpetice, ali povremeno se moraju odmarati od njih, osim ležernog trošenja.

Svaki modni brend ima svoju povijest i Butterfly Twists nije iznimka. Sve je počelo 2007. godine , kada su četvorica prijatelja Emmanuel Eribo, Frank Eribo, Mark Quaradeghini i Philippe Homs odlučili stvoriti maštovite cipele nakon što je jedan od njih isprobao nelagodu čizama za sebe. Gospodo se klade da gubitnik mora večer provesti na štiklama, pa su tako 2009. godine rođeni Butterfly Twists , koji su u kratkom vremenu postali vrlo traženi. Gospoda su došla na ideju da su visoke cipele s stiletom doista neugodne, pa bi svaka žena trebala nositi udobnu u rezervi. A da bi bili praktični, izmislili su dizajnerske balerinke koje je moguće praktično saviti u torbu.

Osim svakodnevnog nošenja, Butterfly Twists prikladni su i za putovanja, ured ili društvene događaje. Osim balerinki nudi i druge vrste. Cipele su nevjerojatno udobne, izrađene od kvalitetnih materijala i uglavnom stilski razrađene, ili drugačije. Ipak, prosudite sami.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija