+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Čak i djeca vole Dizajn

  16. 11. 2016      Iz svijeta mode

Jeste li majka koja se od prijašnjeg oslanjanja na kupovinu stilskih odijela prebacila na opsjednutost modom svog djeteta? Tada točno pročitate ili ćete nam psovati da ste čak i pročitali započeto ...

Svatko od nas zna da je uglavnom super samo nekoliko mjeseci. Dijete raste brzinom munje, pa sva odjeća koju kupamo u njegovom ormaru (koja je razbijena dvostruko više od naše garderobe i troje drugih prijatelja zajedno) jednostavno nema priliku nositi. Ali tko bi se tome mogao oduprijeti? :-) Slatke krpice minijaturnih veličina i s takvim originalnim dizajnom - vaš mali to mora imati, neka ljudi vide kako mu odgovara! Zato uživajte, inspirirajte se i ne pokušavajte se oduprijeti dizajnerskoj kolekciji dječje odjeće za jesen / zimu 2016.

Najmanji od njih možda još nemaju smisla, ali to nije razlog da ih osiromašimo i ne nosimo u tajicama ili trenerkama u kojima ih neće samo udobno nego i sigurno pohvaliti (ili vas koji ste ih izabrali).

Dječje gamaše Dizajn

Imate li veće raubíři kod kuće ili buduće modne ikone koje ne možete sakriti u kolicima? Čak i marka Desigual misli svake sezone. Neki muškarci ne žele biti modni još od djeteta (sramota, ne ?;)), ali šarena i originalna dizajnerska odjeća za dječaka zaljubit će se u dječake! Dobiva ih svojom razigranošću i, u ovoj kolekciji, stilom "klizačica".

Dizajnerska majica za dečke

Raste li u vašem domu mala princeza, model, baš sjajno kako treba biti? Tada joj ne bi trebali propustiti ove komade sa zlatnim priborom, šljokicama i rufflesima. Ovo je odijelo za male zvijezde poput izrađenih.

Djevojka haljina dizajnerska

Novost su i dvostrane dizajnerske trenerke za djecu! Haljina vam se zaprljala i jednostavno nemate rezervnu odjeću - samo uključite ove trenerke i zabava može proći dalje.

Djevojačka duks jakna Desigual

Nadamo se da će vas nova kolekcija odjeće za djecu Desigual zadiviti koliko i mi, nismo li sami u njoj ... Vrlo dobro znamo da se, iako djeca vole bijesiti, penjaju na koljena, drveće, pješčenjake, ručaju na odjeći , sladoled, čokolada ili padnu sami od sebe, nijedna mama (a ponekad i tata) to ne zaustavlja želju da ih obuče prema najnovijim modnim trendovima. :-)

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija