+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Čarape kao trendi poklon za Božić

  07. 12. 2018      Iz svijeta mode

"Čarape ispod stabla najgori su dar."
"Samo nemoj kupovati čarape."
"Čarape noooo!"

Čujete li ili čitate ove zastarjele izjave više nego što biste željeli? Zaboravi ih! Čarape više nisu nepoželjni ili čak neželjeni dar. Danas je vrijeme kada želimo čarape, volimo ih, moleći ih (imam ih na popisu za Isusa). Samo odaberite prave! I u tome vam možemo pomoći ...

Istina je da s crnim ili bijelim "fuskami" za Božić nema velike pohvale. Ali kod nas možete odabrati čarape koje će uistinu biti poklon ispod drveta .

Sretne čarape

Tisuće kombinacija boja i uzoraka koji uvijek donose osmijeh na svačije lice. Možete doći do jedne čarape Happy Socks , ali i poklon kutije s četiri para sličnih dizajna.

Sretne čarape čarape

Slippsy

U izrezu nema nikakvih rezova , pa boksere ili papuče s istim motivima možete uskladiti s čarapama Slippsy. To olakšava kreiranje trendovskih poklon setova, na primjer, za vašu skupu polovicu.

Slippsy

Calvin Klein

Svjetski poznata marka Calvin Klein nudi čarape za obožavatelje suptilnijih dizajna. Za muškarce sportski i elegantnije odijelo. Za žene razigrane i osjetljive i ženstvene. Postoje i poklon kutije i setovi.

Calvin Klein dame čarape

Muške čarape Calvin Klein

Tommy Hilfiger

Čarape Tommy Hilfiger su diskretne i istodobno nepogrešive. Odvojite, dvije, tri, u poklon kutijama različitih dizajna, koje samo trebate smjestiti ispod božićnog drvca.

Tommy Hilfiger dámské ponožky

Muške čarape Tommy Hilfiger

XPOOOS

Avangardne čarape koje vam oduzimaju dah ne samo u dizajnu, već i u kvaliteti i udobnosti. Njihove veličine su uniseks, tako da ne brinite da će primatelj biti mali ili velik.

Xpooos čarape

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija