Extra popust 10 % s kodom EXTRA10 na sve!Završava za 25 sati 47 minuta
+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Češko-slovački MISS! Ponosni smo partner

  22. 02. 2015      Iz svijeta mode

Postali smo ponosni partner češko-slovačke MISS. Vaša omiljena e-trgovina Different.cz odjevat će finaliste u prekrasne dizajnerske haljine iz nove kolekcije. Medijski partner postao je naša moderna internetska televizija DifferentTV , tako da vas neće izaći iza kulisa. Donijet ćemo vam intervjue s finalistima i puno zanimljivih informacija o natjecanju.

Češko-slovačka gospođica Češko-slovačka gospođica

Castingi na češko-slovačkom MISS-u počinju 1.3.2015 . Pojedinosti potražite na www.cs-miss.eu .

Češko-slovački MISS pomalo je "drugačiji" kao i mi;) Češko-slovački MISS ne rješava imaju li natjecatelji dijete, koliko mjere i druge detalje koji zasigurno ne umanjuju njihovu ljepotu i karizmu.

Lice ovog projekta za ovu godinu je prekrasna majka, manekenka, MISS ANDREA VEREŠOVÁ , koja će moderirati završnu gala večer zajedno s Mírom Hejda.

Češko-slovački MISS projekt održava se pod pokroviteljstvom neprofitne organizacije Ljepota u srcu, a dobrotvorna misija ostaje nepromijenjena.

Uskoro ćemo objaviti priču o konkretnom klijentu, kojem ćemo ovaj put sa svojim darovima zajedno pomoći. Ove godine vjerojatno će biti izabran klijent kojem je potreban pas pomoći. Obuka psećeg pomoćnika vrlo je skupa stvar i upravo ćemo zbog toga prikupljati financije.

Ljepota ne govori o tome tko je bio češće na sunčanom krevetu. Ljepota mora biti i u srcima ljudi. Tek tada svoj svijet možemo učiniti malo ljepšim. I zato smo ponosni partner ovog projekta!

Zato se radujte češko-slovačkom MISS-u s nama i ne zaboravite biti "drugačiji"!

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija