+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Cipele Inkkas - stilski komfor

  31. 03. 2016      Different TV CZ / SK

% videozapisa, Vp_CRcm1GNw)%

Proljeće nam kuca na vrata, čak se i udara, a našu smo e-trgovinu napunili novim, mirisnim komadićima mirisa. Čak bi i vaša cipela zaslužila nagovještaj proljeća, pa vam donosimo divan savjet kako to učiniti u stilu i udobnosti :)

U našoj novoj epizodi Different TV pronaći ćete Inkkas cipele koje nisu samo nevjerojatno udobne, već i stilski i zanimljive na prvi pogled. O Inkkas cipelama smo već pisali u članku, tako da ne moramo detaljno objašnjavati prekrasnu ideju "spašavanja svijeta" ovim cipelama. Za svaki par prodanih cipela Inkkas tvrtka će posaditi jedno stablo :) I plaća, zar ne? Više dobronamjernih misli možete pronaći u članku.

Osim što su izrađene s dobrom idejom, cipele su i ručno rađene. Točnije, tkanina od koje su šivane Inkkas cipele je ručno tkana od poznatih južnoameričkih materijala, što je uobičajeno u struci.

Možete odabrati između klasičnih tenisica za čipke, ali i među "papučama" , koje je ugodno obući gumicom. Možete odabrati podebljane i vrlo šarene ili u prigušenim bojama. Na vama je.

Nadamo se da ste uživali u novoj epizodi Different TV-a, jer volimo raditi ove epizode o novim proljetnim komadima :)

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija