+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Cipele Mel stigle su iz Brazila s novom kolekcijom za jesen / zimu 2014

  23. 09. 2014      Iz svijeta mode

Nova kolekcija mirisnih plastičnih cipela za jesen / zimu 2014, koje su sve popularnije pogledajte ovdje. Zahvaljujući posebnom Melflex materijalu koji se prilagođava obliku stopala više ne želite nijedno drugo.

Mel sanja Cipele iz snova Mel

Prva vrsta su ove elegantne Mel balerinke s blagim vrhom. Na vrhu je luk, koji cipelama daje njuh. Ove balerinke možete ponijeti bilo kada. Ove MEL cipele izrađene su u crnoj boji sa sivim lukom, ljubičastoj sa svijetlo ružičastim lukom i tamno plavoj s bež lukom.

Mel Popstar Cipele Mel Popstar

Druga vrsta su ove originalne elegantne cipele u krilu. Kao što im ime - sugerira Mel Popstar, vi ćete blistati u njima poput prave zvijezde. Cipele imaju spektakularne sitne perforacije i samo su u ovoj modernoj tamnoplavoj boji, upotpunjene bež uzorcima na krilu. Ukrašeno je srcem na gležnju s logotipom Mel i remenom oko gležnja. Visina klina je 9 cm, ali zahvaljujući udobnosti, to nećete ni primijetiti.

Mel Pogledaj Cipele za izgled Mel

Ove atraktivne balerinke još su jedna vrsta nove kolekcije. Ove Mel cipele imaju okrugli nožni prst, koji je sada vrlo moderan i ukrašen slatkim lukom s logotipom marke u obliku srca. Oko gležnja se nalazi remen koji se može ukloniti. Meller balerinke dostupne su u kombinaciji bež s crnom i svijetloplavom s tamnoplavom.

Mel Pop Heart Mel Pop Heart

Kao i ostale cipele, Mel dolazi do popularnih balerinki, koje već znate iz prethodnih kolekcija, s izrazitim srcem na vrhu. Što se tiče kombinacija boja, možete odabrati bilo koje tamno plave s ružičastom ili sive s žutom.

Mel Pop Mel Pop

Posljednji tip su ove luksuzne balerinke Mel s završetkom od suede i unutarnjim uloškom od tekstila. Cipele su ukrašene metalnim srcem za nanošenje. Dostupno u ovoj elegantnoj smeđoj boji sa zlatnom aplikacijom, crnoj sa srebrnim i bež sa zlatnom.

Želite li udobne i elegantne cipele? Zato nabavite ove prekrasne Mel cipele iz nove kolekcije jesen / zima 2014 na: http://www.botymel.cz/ i ostanite drugačiji!

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija