+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Cipele s mirisom MELISSA

  25. 03. 2019      Different TV CZ / SK

% videozapisa (s, xmojef7zvSg)%

MELISSA

Miris. Riječ koja nas prati u svakom kutku posljednjih dana. Dolaskom proljeća zrak se potpuno promijenio i zato uživamo u pravoj, proljetnoj atmosferi. I što nam to zapravo znači? Uostalom, izvedba prekrasne kolekcije u cipelama Melissa.

Tko nas prati već neko vrijeme, zna da su Melissa cipele srčana stvar za nas. Ovo su naše omiljene cipele koje nas prate na našem putu od samog početka. Nije ni čudo što smo ih toliko voljeli. Pogledajmo što je novo u novoj kolekciji Melissa 2019.

Za proljeće i ljeto brend je pripremio neke vruće vijesti i trendove o kojima će vam Simča reći više. Naučit ćete, na primjer, koja je razlika između pudera i staro-ružičaste boje ili onoga što će pogoditi ovo proljeće i ljeto. Ali ne brinite, ne prestaje s bojama. Zajedno ćemo pogledati nove modele koje nam je pripremila Melissa . Predstavit ćemo lijepe, mirisne tenisice, papuče i čak flip flops. Mmm!

Udobno se smjestite jer postoji nova epizoda prepuna zanimljivih informacija. Zabavite se i svakako nam javite na Facebooku, što vam se sviđa u ovogodišnjoj kolekciji i što smatrate zanimljivim.

Obuća MELISSA

Objavio: Martin Špeta

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija