+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Cipele TOMS

  18. 11. 2015      Different TV CZ / SK

% Videozapisa, 0cF2BOQfeJQ)%

Toms su cipele koje imaju priliku promijeniti svijet. Jednostavna ideja s ogromnim potencijalom u dobrotvornom stilu pod nazivom "Jedan za jednog". Za svaku TOMS cipelu koju naručite, marka će donirati jednu cipelu bebi kojoj je potrebna . Osnivač Toms ustanovio je da na svijetu postoje zemlje u kojima djeci bez cipela nije dopušteno ići u školu. Razumijete li zatvoreni začarani krug? Ako ne mogu ići u školu, ne mogu se školovati i biti bolja osoba koja može promijeniti zemlju. Sve zbog cipela.

Ali sada postoji marka cipela TOMS. Kupite ženske cipele ili muške cipele, a Toms donira druge siromašnim zemljama onima koji ih trebaju. Takvi modni uređaji, poput cipela koje su lijepo lagane, imaju anatomski oblikovane umetke i nevjerojatne dizajne? To je samo bonus.

Sada vrijeme na TOMS-u nije puno, ali zima će nabujati bez registracije (barem se nadamo) i doći će sunčano vrijeme i proljeće. I bit će vremena kada nazovemo svog ugodnog i lijepog Tomskog i promijenimo svijet . Možda samo malo, ali promijenimo se;) Ako želite inspiraciju za razmišljanje, onda pokušajte s blogom našeg vlasnika: http://milanpolak.cz/kazdy-z-nas-muze-zmenit-svet/

Dakle, usrećite se ... i netko s druge strane svijeta sada;) Tada ćete biti sretni drugi put;) I vrijedi to, zar ne? Budite drugačiji u Toms cipelama.

Objavio: Milan Polák

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija