+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Cipele Toms - kolekcija proljeće / ljeto 2016

  31. 05. 2016      Iz svijeta mode

Toms cipele spadaju među naše najpopularnije marke. To nije samo zbog njihove nevjerojatne udobnosti, već i zbog plemenite ideje i nevjerojatnih dizajna. Pogledajmo najnoviju kolekciju za proljeće / ljeto 2016. i saznajmo da je to danas propustio u svom ormaru za cipele .

Dobrodušnost marka Toms već znamo, zahvaljujući ljubavi #withoutshoes dana, ali želimo ponoviti svoju nevjerojatnu ideju. Toms cipele dio su fondacije One For On e, koja djetetu u zemljama u razvoju daje cipele koje može ponijeti mnogo dalje, poput školovanja. Kupnjom ovih cipela možete i pomoći boljoj budućnosti djeteta. Nabavite cipele Toms i dajte jednu od svojih cipela djetetu koje ih treba.

Ali priznajmo to - ne kupujemo Toms-ove cipele samo zbog tog prekrasnog djela. Kupujemo ih uglavnom zbog sjajnog dizajna . Pogotovo ovogodišnja kolekcija cipela Toms vrijedi. Dakle, pogledajmo ih bliže.

U ženskoj kolekciji doslovno ne znamo odakle započeti. Klasični rez vašeg omiljenog "Tomseka" može biti ukrašen nježnim i romantičnim cvjetnim dizajnom ili jednobojnom, plavom ili ružičastom tkaninom. Za ljeto možete koristiti i tropske motive u tamnoplavoj ili ružičastoj boji.

Neobični su i ženski komadi, koji nemaju tipičan oblik i izrezane cipele Toms. Cipele možete staviti na klin . Dostupne su u stilu zatvorene i sandale. Ali što mi smatramo najoriginalnijim modelom? Definitivno plutane tenisice! Lagana i maštovita pluta, od koje su izrađene tenisice, osim toga ima ugrađene zanimljive boje, pa ćete sigurno biti drugačiji!

ženske cipele Toms

cipele s klinom

tenisice Toms

U kolekciji cipela za muške cipele Toms ne možemo zaboraviti tipičan uzorak u tropskoj temi. Možete ga kupiti u ženskom izdanju, pa ćete se s voljenom polovicom dotjerati do detalja. Međutim, upečatljive su i cipele s malim morskim psima ili zanimljive tenisice.

Muški Toms

Muški Toms

Ni naš najmanji ljubavni brend Toms ne zaboravlja. Ovogodišnja dječja kolekcija ima što izabrati. Najstilniju ideju istih cipela pronalazimo u dječjem, juniorskom i ženskom numeriranju s motivom američke zastave. Smatramo da tako usklađena obitelj ne može ostati nezapažena. Lijepi su i svjetlucavi modeli, koje dobivate u omiljenoj boji koralja ili metvice. O Dječjim cipelama svih marki ove godine možete pročitati u drugom časopisu .

Baby Toms

Baby Toms

Udoban, lagan, elegantan i sa dobrim namjerama. Ne bismo mogli sažeti Tomsove cipele. Što je s tobom? Jeste li odabrali svoje savršene cipele za ljeto? Ne brinite, nikad nećete koračati s nama;) S nama ste drugačiji.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija