+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Cipele Zaxy - hoda poput oblaka

  26. 04. 2016      Iz svijeta mode

S novom sezonom u Differentu dolazi novi brend - Zaxy. A kako je ova vijest pokrenula ogromna lavina interesa, vrijeme je da predstavite svoje cipele. Oko Zaxesa je bilo nekoliko upitnika povezanih s postojećom markom Mel. Odakle je nastao, što je novo i zašto je različit? To je objašnjeno u sljedećim stavcima.

Marka Zaxy dolazi iz Brazila, kao i popularne Melissa i Mel by Melissa. Što se tiče marke Melissa , naravno, dolazak cipela Zaxy ništa se ne mijenja - proljetna i ljetna kolekcija već je u našoj trgovini na Different.cz i obožavate je već nekoliko tjedana.

Brend Mel, međutim, dolazi s malim promjenama, tako da će se sada usredotočiti samo na dječje cipele i postati dječji odjel Melisse. A da ne izgubimo niže cijene ženske kolekcije plastičnih cipela , tu je nova marka Zaxy .

Ovo donosi prekrasnu kolekciju proljetnih i ljetnih cipela u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled. Cipele su izrađene od nevjerojatno svestranog materijala , tako da se lijepo prianjaju za vašu nogu i nikad se ne morate brinuti zbog plikova. Uz to, Zaxy balerinke opremljene su omekšanom uloškom zbog koje ćete se osjećati kao da hodate po oblaku.

balerinke za tijelo Zaxy

Proljetna i ljetna kolekcija Zaxy donosi široku paletu balerinki u svim kombinacijama boja, elegantnim jaknama i sandalama . Do sada je stigao prvi dio ove kolekcije i već znamo da će vam se svideti baš kao i mi u drugom timu. Balerinke su ukrašene bilo romantičnim cvijetom ili vrpcom . Dostupne su u crnoj, tjelesnoj, ružičastoj, plavoj ili žutoj boji.

crne balerinke Zaxy

Flip flops dizajnirane su u elegantnom i elegantnom stilu. Na prvi pogled izgledaju više kao papuče, a možete ih odabrati u tirkiznoj, ružičastoj, crnoj, bijeloj ili karoseriji.

tirkizne flip flops Zaxy

Posljednja vrsta cipela koje Zaxy nudi su sandale . Plastične sandale vrlo su zanimljivo dizajnirane s trakama preko vrha i nogavice i imaju vrlo učinkovito pričvršćivanje. Dostupne su u klasičnoj crnoj ili elegantnoj boji karoserije.

bež sandale Zaxy

Vrijedno je spomenuti i kolekciju djevojaka , koja donosi lijepe modele čak i za male parádnice. Balerinke su dostupne u veličinama 25-34, pa će svaka princeza odabrati.

Djevojke balerinke Zaxy

Ukratko, brazilski Zaxes pogađaju naša srca baš kao i prve zrake proljetnog sunca. A svoje favorite već dugo imamo kod kuće u ormaru za cipele. Pogledajte našu ponudu i vidjet ćete da se ne možete oduprijeti. To je nadljudski zadatak. Tako je lijepo proljeće svima različitim!

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija