+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

CONVERSE ALL STAR

Već 1917. brand Converse proizveo je prvu verziju All Star-a. Ove su cipele razvijene kao košarkaške cipele, ali tijekom desetljeća postale su najveća modna klasika. Ako u ormaru za cipele nemate Converse All Star, nemate ormar za cipele. Ove ikonične tenisice odgovaraju bilo kojem outfitu. Converse All Star upravo vlada svijetom ...

ŽENSKE CONVERSE ili MUŠKE CONVERSE

White Converse

Converse je prvi All Star napravio već 1917. Bile su u prirodno smeđoj boji i imali su crnu oblogu. Tada se u 1920-ima Converse All Star počeo proizvoditi u lanenoj i kožnoj verziji. One su bile prvi košarkaški proizvodi koji je proizvedeni na zaista masivan način. Sjeverna Amerika se počela zaljubljivati u Converse, ali još uvijek nedovoljno. Iako se kada se bivši košarkaš Chuck Taylor pridružio ovom brandu cipela 1921. godine, svijet se počeo mijenjati. Charles "Chuck" Taylor vidio je u njima ogroman potencijal i odlučio zaobići SAD kako bi svima pokazao da u svijetu postoji zaista sjajna košarkaška obuća.

Pomaknuo je brand Converse tako daleko da je po njemu dobio novi model ime: Chuck Taylor All Star ;) A ovo su cipele koje danas možete kupiti. Danas s potplatom od memorijske pjene i mnogim drugim cool uređajima, ali to su ipak stilske cipele s kojima je Chuck Taylor osvojio svijet.

A evo 9 razloga zbog kojih je Converse idealan izbor ;)

  1. Nikada ne izlaze iz mode.
  2. Odgovaraju bilo kojem stilu.
  3. Izrađujemo uistinu moderne komade, ali ipak najklasičnije klasike.
  4. Niske ili tenisice? Svatko bira.
  5. Converse All Star traje.
  6. Prljavština i krpe znakovi su da COnverske žive s vama.
  7. 20 ili 60? U Converseu, uvijek ste zvijezda.
  8. Proljeće i jesen vrijeme su u kojem ih najviše koristimo.
  9. Ali čak i ljeti i zimi su sjajne ;) Za suknju, kratke hlače ili snijeg u varijanti s krznom ...

>> UĐITE U E-TRGOVINU CONVERSE <<

Volimo Converske, pa ih prodajemo već dugi niz godina. Postanite naš zadovoljni kupac i izaberite svoje. Morate biti sretni jer to jednostavno zaslužujete.

Zato ne oklijevajte i ...

>> PRIUŠTITE SEBI NOVE CONVERSE <<

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija