+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Converse - tenisice širom svijeta

  08. 12. 2015      Iz svijeta mode

Legenda se ukrcala na našu jahtu pod nazivom Different . I mi poštujemo legendu i ponosni smo što vam je predstavljamo (iako vjerujemo da nije ni potrebna). Marka Converse obišla je svijet . A znamo da ju je bezbroj ljudi voljelo dugoročno. Pogledajmo kako su izrađene legendarne tenisice.

Sve je započelo u SAD-u već 1908. godine, kada je MARQUIS MILLS CONVERSE bio brend pod nazivom Converse, koji je u početku imao zadatak izrađivati cipele za obične ljude . Tek 1917. godine rodila se ideja o sportskim cipelama i podzvijezdu All Star , zajedno s poznatim košarkašem Chuckom Taylorom. Proizvodnja sportske obuće počela je punom brzinom, u to vrijeme tenisice su postale najpopularnija cipela. Saznajte više o Converseu .

Tenisice Converse postale su simbol vremena "pobunjenika" pa je ova cipela postala http://modniznacky.cz/converse/ zaštitni znak hipija (60-ih) i kasnijih punkera (70-ih). Svatko je mogao prilagoditi svoje tenisice po svojoj želji i tako stvoriti tenisice s flasterima, ukrasima i uzorcima.

Danas možete birati iz bogatstva stilova, visine, materijala, boja i motiva. Na vama je da li odaberete klasik u obliku bijelih platnenih tenisica ili pređete na ekstravagantnije modele. Converse, naravno, zahvaljujući grani ne ostaje samo na cipelama, pa možete kupiti od Converse odjeće i dodataka , već sve i dalje ima svoj šarm kada je marka nastala.

Uzbuđeni smo što vam možemo predstaviti ovu legendarnu marku, a najviše od svega što vam možemo ponuditi u našem eshopu. Vjerujemo da Converse nije samo naša žaba, već i vaš. <3

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija