+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

"Conversky" elegantne cipele za udobnost i nelagodu

  17. 05. 2016      Iz svijeta mode

Converse je naše srce poslovanja. Ne surađuje s dobrotvornim projektima na skali poput marke Toms, ali definitivno je legendarna! U svijetu već postoji tisućljeće tko bi to rekao. I nudi nove komade koji se ne mogu zamijeniti, a možda nikad neće izaći iz mode.

O povijesti Conversea već smo vam rekli u prethodnom članku. Stoga, naša namjera nije da se ponavljamo. Međutim, nedavno smo na različitim palubama stavili nove Converse tenisice i želimo vam ih predstaviti. Zato se odmarajte i budite nadahnuti ..

Na primjer, ove dizajnerske tenisice Chuck Taylor All Star Sex Pistols . Enisky T su niske i ukrašen motivima u crno-bijeloj tehnici s crvenim slovima ,, Sex Pistols „To su stylovky čudno, neobično i što je najvažnije -. Povoljno.

Originalne su i ove tenisice u jeans dizajnu, koje su niske i imaju viši gumeni potplat. Ove Converse tenisice su tamno plave boje i nalikuju traperu. Oni će stoga biti savršeni za sportski, ali elegantno sportski outfit.

Converse ne zaboravlja ljubitelje gležnjača.Što kažete na ove jedinstvene komade?

... Bili smo paf od njih i možete nam vjerovati da na nogama izgledaju još bolje nego na slici. Stoga se usudite na njih i budite drugačiji ...;)

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija