+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Crni petak

  22. 11. 2016      Iz svijeta mode

Crni petak u Sjedinjenim Državama i Kanadi nazivaju događajem velikih popusta, promocija i prodaje . Crni petak slavi se krajem studenog, dan nakon Dana zahvalnosti, a smatra se početkom božićne veselje u shoppingu. U nekim državama Sjeverne Amerike, Crni petak je čak i državni praznik, kada zaposlenici odlaze u tržni centar i bore se za svoje komade s popustom.

Crni petak se također primjenjuje na dizajnersku odjeću, a može se naći u Češkoj. Svaki prodavač odabire modne predmete koje će smjestiti na događaj, tako da imate mogućnost odabrati neku modernu odjeću, dodatke, obuću, torbu i druge marke po super popustima. Mi na Different.cz također smo se pridružili ovom događaju, tako da u našem odjeljku MODNI POPUSTI možete pronaći puno komada vrijednih grijeha. A vaš novčanik još ne plače.

Zašto biste se danas gurali u trgovačke centre, kad već na Crni petak možete leći ispod pokrivača, stavite laptop, iPad ili mobilni telefon u krilo i izaberite prekrasne modne predmete koji će vas prije Božića usrećiti iz udobnosti kuće.

Crni petak

Pojam ,, Crni petak „je nastao u Phiadelphii, koja je tradicionalno nakon zahvalnosti, cestovnog zagušenja prometa i zbunjenosti, a tijekom 60-ih i 70-ih godina 20. stoljeća širenja i ušao u širu svijest. Popust groznica zove Crni petak je proširila se svijetom i mnogi ljudi su uzbuđeni zbog ovog božićnog praznika kupovine i nije čudo.

Budući da vas volimo, lansiramo Black Friday, gdje ljubitelji mode traže Scotch & Soda popuste, Desigual popuste, Melissa popuste ili O torbe . Kada ostvarite popust do 40% na odabranu robu. Dakle s apetitom;)

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija