Extra popust 10 % s kodom EXTRA10 na sve!Završava za 26 sati 13 minuta
+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Crocs cipele - udobnost iznad svega

  10. 03. 2016      Iz svijeta mode

Crocs cipele postale su bitan dio gotovo svake cipele. Iako ih se može smatrati grubom modnom katastrofom, Crocs-ove cipele nitko ne može smatrati udobnim kao što nijedna druga cipela ne može trubiti. Pogledajmo detalje Crocs cipela i koliko su one korisne za naša stopala.

Prvi cilj marke Crocs , koji se u SAD-u počeo razvijati od 2002. godine, bio je proizvesti prozračnu i protukliznu cipelu za goste toplica. Istodobno, Crocs cipele trebaju imati i pozitivna zdravstvena svojstva. U trenu je, međutim, ovaj fenomen postao ogroman hit ne samo u Americi, već i širom svijeta.

Ako mislite da su Crocs cipele izrađene od plastike ili gume, izvući ćemo vas iz takta. Ove su cipele izrađene od materijala koji se zove Croslite , a koji je izrađen od ekstrudirane smole. Zahvaljujući ovom sastavu, cipele se lako peru , sprječavaju miris ili bakterije, a također su vrlo lagane . Klasični čizma Crocs težak je oko 280 grama.

Crocs cipele

Ali recimo još jedan ključni podatak o Crocs cipelama . Ove udobne cipele također se izrađuju uglavnom sa stanovišta zdravlja. Savršeno poduprite luk stopala i pružite pravu potporu cijelom stopalu zahvaljujući ojačanoj peti. Unutar ćete naći uzorak za masažu, što je još jedan veliki plus za udobnost i prokrvljenost stopala. U Crocs cipelama možete mirno stajati cijeli dan i ne osjećati bol ili umor nogu.

Crocs ljetne cipele

Uz klasične cipele Crocs, koje trenutno poznajemo po svim bojama, ponuda velikog broja cipela povećana je zbog velikog interesa. Za ljetnu sezonu možete kupiti i originalne balerinke ili jakne. Zimi vas očekuje topla kolekcija s mekim i udobnim krznom.

Crocs cipele su samo ona vrsta cipela koje jednom kad ih isprobate nećete htjeti skinuti. Izuzetno su udobni, izuzetno zdravi za stopala i više se ne morate brinuti o njihovom materijalu.

zimske cipele Crocs

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija