+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Crocs cipele valjaju u trenutnoj kolekciji!

  02. 08. 2016      Different TV CZ / SK

% videozapisa (s, Kv9K5l1jkcI)%

Brend Crocs doslovno se predstavlja u novoj kolekciji. Stilske i šarene sandale s prozirnim silikonskim trakama izgledaju vrlo elegantno.

Crocs također razmišlja o vašoj udobnosti. Svaka Crocs ženska obuća, Crocs dječja i muška obuća opremljena je točkama za masažu, tako da vaše stopalo ne samo da će izgledati moderno i u svijetu, već ćete se i osjećati vrlo ugodno.

Crocs sandale na Different.cz možete naći u crnoj, koraljnoj, kao i u svijetlim bojama.

Da se cipele Crocs ne mogu nositi s odjećom? Ovaj mitni brend Crocs srušen je davno! U trenutnoj kolekciji naći ćete i Crocs balerinke koje se lako mogu natjecati s „stručnjacima na tom polju“ - Melissa balerinke ili novim proizvodima na tržištu Zaxa .

Još jedna zanimljiva Crocs obuća iz nove kolekcije su sportske balerinke koje podsjećaju na legendarne slip-on tenisice. Udobnost u ovoj obući vidljiva je na prvi pogled.

Zvjezdani modeli ovogodišnje Crocs kolekcije dizajnerski su natikači s remenom koji vodi do udara oko pete. Nećete naći slične cipele kod drugih marki.

Crocsy ima prednost u tome što ih možete nositi cijeli dan i vaša stopala neće na trenutak protestirati - nevjerojatno udobne Crocs cipele iz 2016. također unose udobnost i stil u naše police za cipele.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija