+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Crocs dječje cipele ili natrag u školu

  05. 09. 2016      Iz svijeta mode

Blagdani su prošli i započela je još jedna školska godina, prvo za nekoga, za nekoga za posljednju. Činjenica je da je za nekoga školska godina manje zahtjevna za nekoga više, važno je dobiti što više informacija, naučiti nešto i osjećati se dobro i ugodno. A Crocs dječje cipele pomoći će vašoj djeci da to urade.

Udobno pristaje za udobnost i nelagodu

Djeca provode puno vremena u školi i zato je potrebno voditi brigu o svom zdravlju, što je naravno povezano s kvalitetnim cipelama. Tekstilne papuče odavno su zazvonile, danas se nosi isključivo "crocus" .

Brend Crocs je visokokvalitetna obuća izrađena od Croslite -ovog patentiranog posebno modificiranog plastičnog materijala . Ovaj materijal je mekan i fleksibilan . Osim toga, većina cipela ima ortopedski oblikovan unutarnji uložak , koji također sadrži stimulativne i masažne točke , tako da su zdrave i stvarno udobne. Tako možete sebe i svoje mališane opremiti dječjim cipelama Crocs .

Crocs više nije samo klompe, danas brend nudi druge oblike, stilove, prekrasan dizajn i boje. Zato su vaši kućni ljubimci savršeno idealni i svi u njima mogu biti originalni. Iznenađujuća je stvar ako kupite ove papuče za školsku sezonu, možete ih koristiti u ljetnim mjesecima za svoje slobodno vrijeme. U kampovima ili uz more, ali i vani u vrtu. Oni mogu trčati u gradu, ali i putovati svijetom. Zamislimo ove sjajne cipele.

Djevojke Crocs sandale

Ove prekrasne sandale za djevojke   u tamnoplavoj boji, koja je također ukrašena izrazitim sjajem, idealna je za male povorke koje se žele razlikovati. Cipele su sjajnog završetka i podignute unutarnje uložak. Sandale imaju potpunu petu i otvoreni nožni prst.
Dječje balerinke Crocs

Još jedan glamur su ove elegantne djevojačke balerinke u boji lososa sa žutim priborom. Balerinke su ukrašene karakterističnim motivom cvijeća s kamenom na vrhu. Oni nisu samo lijepi, već i udobni. Osim toga, balerinke imaju manje otvore kroz koje cirkulira zrak i sprečava znojenje. Dječake papuče Crocs

Naravno, ne smijemo zaboraviti toliko popularan oblik "klompe" i moramo razmišljati o dječaku .

Što kažete na Baby Crocs? Slatke su, zar ne? Ako se vaša djeca ne trče školskim hodnicima, nabavite ih odmah i ovdje - Crocs djeca obuća na mreži.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija