+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Crocs - London Fashion Week

  13. 02. 2017      Iz svijeta mode

Prošle godine, brend Crocs definitivno je postao jedan od najpoznatijih svjetskih brendova na godišnjem London Fashion Weeku . Svjetski dizajner Christopher Kane predstavio je novu kolekciju za proljeće / ljeto 2017. za koju je dizajnirao jedinstvenu mramornu limuzinu Crocsek s ograničenim izdanjem, ukrašenu draguljima Jibbitz.

Osim mramornog motiva, Kane je koristio i nekoliko zemljanih nijansi koje je posebno odabrao za ovu kolekciju. Suradnja Crocs-a s modnim dizajnerom pokazala je da su ikonički klompe i dalje vrlo popularni i besmrtni. Christopher Kane tvrdi da je njegova strast transformirati svakodnevni život u željeni luksuz. I tako su nastale ove bezvremenske i apsolutno fascinantne cipele za koje mislimo da su više nego različite.

Sam dizajner tvrdio je da su Crocs cipele najudobnija obuća u koju se odmah zaljubio i nije mogao objasniti zašto su od tvrtke dobili oznaku "ružne cipele". piše drugačije, da čak ..... može stvoriti zlatnu kuglu;) I to je u ovom slučaju doslovno potvrđeno, jer su ovi dizajnovki stvarno lijepi.

Crocs

Crocs

Crocs

Crocs

Crocs

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija