+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Crocs - nova dizajnerska kolekcija cipela koja vas tamo dovodi

  01. 06. 2016      Iz svijeta mode

Možda svi znamo popularne Crocs klompe, "čudne, kozmonautske cipele" koje su se pojavile na tržištu prije nekoliko godina i izazvale val oprečnih mišljenja među nama. Na kraju su, međutim, pozitivni odgovori prevladali nad negacijom i cijeli svijet ih je volio. Počele su se pojavljivati imitacije koje nisu imale nikakve veze s kvalitetom, ali možda su ih svi samo kupili da bi se "uklopili". Crocs, ali stalno poboljšava svoje proizvode i sada imamo uistinu unikatne i dizajnerske komade.

Nisu to više samo "klompe", već balerinke , flip-flopovi , cipele na platformi ili papuče koje su preuzele vodeće mjesto u našim policama za cipele, posebno zbog njihove dugotrajne izdržljivosti i nenadmašne kvalitete. Kao što smo već nekoliko puta spomenuli u prethodnim člancima, izrađene od inovativnog Croslite materijala koji izgleda masivno, ali elegantno lagano, pa ga teško možete osjetiti na nogama, a Crocs cipele imaju ortopedski oblikovan, antiseptički unutarnji uložak koji uključuje i masažne točke za zdravstvene beneficije.

Povijest i nastanak ovih jedinstvenih "krokodila" predstavljeni smo u prethodnim člancima, pa vas sada želimo upoznati s najnovijom kolekcijom koja ne samo da oduzima dah, dizajn, nije lišena ukusa i stila, već je i ekskluzivna i udobna. sportske vrste , ali i za ljubitelje dokolice, ležerne i elegantne mode, zato budite nadahnuti, jer ako ti dragulji i dalje ne zauzimaju prostor u vašoj cipeli, vjerujemo da će ga nakon gledanja sljedećih fotografija zanimati ...;)

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija