+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Crocs - Zašto nositi original, a ne imitaciju

  06. 08. 2018      Iz svijeta mode

"Neću doplatiti za marku! Plastična je poput plastike, pa kupujem jeftinije, dovoljno je za pokretanje ..." Jeste li se već susreli s tim argumentima u pogledu cipela Crocs? Još uvijek ne vjerujete da postoji razlika između originalnih Crocsa i jeftinijih imitacija? I da im je cijena veća samo zato što nose ikoničnu marku? Vodit ćemo vas iz pogreške! Dođite i uvjerite se da Crocs ima toliko pozitivnih rezultata da želite barem jedan.

Crocs cipele nisu prije svega gume ili plastike! Izrađen je od patentiranog Croslite ™ materijala koji je prirodno antibakterijski, uklanja neugodan miris, a pogodan je i za osobe koje pate od alergija ili one koji imaju problema s kožom jer ne sadrži nikakve otrove. Uz to, smola ima izuzetnu sposobnost ublažavanja udara i udara, a cipele se odlikuju maksimalnim jastukom.

I zašto je svaki korak u njima tako jednostavan, ugodan i nježan? Jer su lagane i oblikovane kako bi podupirale luk stopala. Točkice koje vidite na svakoj Crocs cipeli su akupresurne točke koje osiguravaju pravilnu cirkulaciju krvi i masažu, a koje ne bi htjele imati masažu stopala nekoliko sati dnevno? :-)

Croslite Crocs

Dizajn je također dovoljno fleksibilan da se prilagodi vašem obliku stopala i zbog toga "Crocsy" ne gura, ne klizi ili se ne puha. Prikladni su i za trudnice ili one koji pate od bolova u leđima ili nogama.

Crocs

To je vodozemac! Crocs se može nositi na kopnu i u vodi, ništa im neće naštetiti. Voda će teći i pijesak ili kamen brzo će se izliti. Ne trebate brinuti o boji, oni imaju visoku stabilnost.

Crocs cipele

Nisu to samo klompe! Crocband papuče s vrpcama i otvorima za ventilaciju su ikona, ali možete birati između mnogih stilskih dizajna, oblika, ljetnih i zimskih verzija, ženskih, muških i dječjih modela. Jedna ljepša od druge. Imate li svoje? :-)

Crocs cipele

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija