+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Culito From Spain - modna revija

  31. 05. 2016      Different TV CZ / SK

% videozapisa, kI5ChDXaIV4)%

Nismo mogli čekati lijepo vrijeme, tako da smo sretni što smo ovdje. Sunce, toplina i dobro raspoloženje svuda oko nas. Ali što bi bilo u ljeto bez pravih ljetnih komada? španjolska marka s Kanarskih otoka pobrinut će se za to. Dođite i pogledajte modnu reviju najljepših modela s nama.

Španjolska marka Culito From Spain inspirirana je raspoloženjem i krajolikom velikih Kanarskih otoka. Ne samo da ćete se zaljubiti u originalne i apsolutno nevjerojatne motive ili dizajne, već se također nećete moći pohvaliti za materijal. Nevjerojatno je prozračan, ugodan i elastičan, tako da ćete se osjećati sjajno i u vrućim danima.

Što je s tako savršenom haljinom ? Iznenađujuće možete dodati dodatke grčke marke Doca . Donosi prekrasnu kolekciju ne samo torbi ili novčanika, već i prekrasnog nakita ili šešira. Pogledajte Docu u našoj prethodnoj epizodi Drugačiji TV .

Ovo će ljeto biti drugačije , već znamo;) Dakle, nemojte se ustručavati i nabavite najljepše komade sada, tako da ovog ljeta ne propustite najljepše i najljepše.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija