+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Culito iz Španjolske - nova kolekcija proljeće / ljeto 2019

  13. 05. 2019      Iz svijeta mode

Nova kolekcija Culito iz Španjolske za proljeće i ljeto 2019. je ovdje! Modni brend Culito iz Španjolske poznat je po neodoljivoj mašti, razigranom dizajnu i bezvremenskim krojevima, pa nije ni čudo što ga volimo toliko godina. Ni za ovu proljetnu i ljetnu sezonu nije ništa drugačije, pa smo za vas nakrmili prekrasne nove komade, koje jednostavno morate imati. A zato što je španjolski brend, pa vjerojatno znate da se možete veseliti sjajnim odijelima.

ženska haljina culito iz Španjolske

Nova kolekcija prepuna je nevjerojatnih ljetnih komada. Možete odabrati između velikog broja haljina raznih stilova, ukrašenih ludim, živopisnim motivima, ali i iz suptilnijih odijela. Priznajte sami, da nema barem jednu žensku haljinu Culito iz Španjolske u svom ormaru bio bi grijeh. I tako imamo pregled najzanimljivijeg iz našeg eshopa.

Ženska haljina Culito iz Španjolske

Ova kolekcija ženskih haljina nadmašila je naša očekivanja. Možete birati između jednostavnih i profinjenih krojeva. Svaka žena odabire bilo koji lik. Bez obzira da li ste izabrali labavi ili uski fit, Culito iz Španjolske ima sve. I ove godine postoje notorni ludi i jarko obojeni uzorci. Na primjer, ako se kladite na flamingo, onda ste na pravoj adresi. Materijal haljine je vrlo ugodan i lagan, tako da možete biti sigurni da ga nosite od proljeća do jeseni. Vruća novost u ovogodišnjoj kolekciji su takozvane kimono haljine , koje jednostavno vežete uz struk ili ih možete slobodno nositi, preko vrha do hlača, kratkih hlača ili suknji.

ženska haljina Culito iz Španjolske

ženska haljina Culito iz Španjolske

ženska haljina Culito iz Španjolske

ženska haljina Culito iz Španjolske

Ženska jakna Culito iz Španjolske

Ako ste odabrali haljinu, onda imamo sjajan savjet za sportske odjeće. Upravo je ova lagana sportska jakna s veselim motivima u kojoj možete nositi i ležerne i ležerne odjeće. Ovogodišnji modni trendovi izvještavaju o uzorcima, uzorcima, uzorcima , tako da ne brinite oko kombiniranja ove jakne s uzorkom i gaćica s uzorkom.

ženska jakna Culito iz Španjolske

Ženska suknja Culito iz Španjolske

Jeste li ljubitelj suknje i više volite suknje nego hlače? Ako smatrate da vašu garderobu treba oživjeti, suknja Culito iz Španjolske očit je izbor. Lijepa, uzorna, uska suknja i rukav , ovogodišnja kolekcija koju ćete pronaći. Ove godine također su ukrašeni raznim vezom, srebrnim ili zlatnim nitima i jednostavno i jednostavno izgledaju na jednobojne vrhove apsolutno luksuznim.

ženska suknja Culito iz Španjolske

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija