+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Culito iz Španjolske - proljeće / ljeto 2016

  15. 03. 2016      Iz svijeta mode

Proljeće je na vratima, pa nas očekuje najpopularnija sezona u godini. Na nama je koji različite komade odabrati u svojoj garderobi da bismo se osjećali svježe, trendi i neodoljivo cijelo proljeće i ljeto. Srećom, opskrbili smo se mnogim takvim adetima, uključujući novu kolekciju Culito iz Španjolske s Kanarskih otoka.

Lijepo vrijeme inherentno uključuje ženske haljine . Zato smo odabrali najzanimljivije i originalnije haljine iz kolekcije za proljeće / ljeto 2016 svih naših marki, uključujući i Culito iz Španjolske. Ali haljina definitivno nije sve što ova marka nudi. Možete birati između nekoliko suknji , koje se također isplati.

Culito iz Španjolske poznat je po lijepom dizajnu koji će vas podsjetiti na vruće ljeto. Motivi prikazani na svakoj haljini i suknji nadahnuti su Kanarskim otocima, stoga budite svjesni da boje i originalnost neće biti nužni.

Mi na Different.cz volimo komade tvrtke Culito iz Španjolske, ne samo zbog gore spomenutih originalnih dizajna, već i zbog materijala. Nevjerojatno je lagana, tijelu ugodna, ali i elastična , pa haljina savršeno oblikuje lik.

haljina Culito iz Španjolske

Možete odabrati između širokog asortimana Culito haljina iz Španjolske . Možete birati između cvjetnih, tropskih i životinjskih dizajna. Na haljini ćete naći tulipane, tropske džungle, ali i flamingose, zmajice ili vrlo zanimljivo prikazane leptire koji nose pletenu košaru i nalikuju letećem balonu. Naravno, popularni su i otisci s motivima španjolskih balkona, interijera ili svakodnevnih prizora.

Culito iz Španjolske možete pronaći u našoj e-trgovini u crno-bijeloj boji i raznobojnom stilu raznih motiva. Vjerujemo da ćete napraviti dobar izbor za sebe i da će vam ljeto biti vruće, originalno i moderno, kao i haljine i suknje Culita iz Španjolske.

suknja Culito iz Španjolske

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija