+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Culito iz Španjolske - španjolska marka odjeće koja maše dosadom i sivom bojom

  28. 02. 2014      Iz svijeta mode

Španjolska marka CULITO FROM SPAIN vrlo je popularna u zapadnoj Europi i val radosti i boja konačno je stigao u Češku. Ali to je dobro, zar ne? Siva i dosada je bilo dovoljno;)

haljina Culito iz Španjolske www.differentfashion.cz haljina Culito iz Španjolske www.different.cz

Mnogi od vas čuli su za Culito iz Španjolske, ali malo tko zna da dolazi s Kanarskog otoka na Tenerifima, gdje je sjedište marke. Život na ovom otoku također je puno motiva da se stvarno osjetite. Glavni predmet su prekrasne haljine u boji, a torbe Culito na scenu će doći već 2014. godine.

Culitovi komadi nose priče koje je sam glavni dizajner doživio. Dizajni su stvarno napravljeni od srca, iako može zvučati kao kliše. Prorezi i materijali samo su sigurnost. Svaki komad Culito sadrži mnoštvo ručno izrađenih detalja koje će cijeniti svi koji vole modu i životnu radost.

haljina Culito iz Španjolske www.differentfashion.cz haljina Culito iz Španjolske www.different.cz

Marka Culito zaljubit će se u svaku samouvjerenu ženu koja ne voli ostati skrivena u kutu. Bilo koja dama ili dama mogu unijeti neke zanimljive boje i radost u svoj ormar.

Tiskanje na Culito tkanini uvijek je najsuvremenije metode, poput mikropigmentacije. Jedna od najboljih tehnika stvaranja modnih otisaka. Obrasci i priče na svakom djelu toliko su impresivniji.

Svaki komad prolazi rukama pravih stručnjaka. Ovaj ručni rad se zaista osjeća bez odjeće.

haljina Culito iz Španjolske www.differentfashion.cz haljina Culito iz Španjolske www.different.cz

Daljnji detalji koje ćete cijeniti dodali su brandu Culito istinski znak originalnosti. S markom Culito iz Španjolske blistat ćete ... i uskoro će izgorjeti, zar ne?

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija