+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Culito iz Španjolske - vrijedna je nova kolekcija SS 18

  23. 02. 2018      Iz svijeta mode

Za sve ljubitelje španjolskog branda Culito iz Španjolske imamo sjajne vijesti, upravo nam je stigla nova kolekcija proljeće / ljeto 2018. i što je to? Pa, LE-GEN-D-ARNE! Moramo vam reći da Culito iz Španjolske voli cijelu našu tvrtku, kako djevojke, tako i momke u djevojkama, ali ova kolekcija je bez presedana. Zamislite prekrasne haljine, topove, suknje i majice čiji dizajn i krojevi apsolutno podliježu najnovijim modnim trendovima i izrađeni su od visokokvalitetnih materijala.

Culito iz Španjolske

A sada detaljno gledamo novu kolekciju za proljeće / ljeto 2018 . Kao što smo već spomenuli, krojevi i motivi podložni su trenutnim modnim trendovima. Stoga ćete u ovoj kolekciji pronaći haljine elegantne, sportske, rukave i oversize . Naravno, šarene boje marke i ludi motivi ne smiju nedostajati. Odavno ste se zaljubili u haljine Culito iz Španjolske , kao i mi, ali ove godine ih stvarno ne možete pustiti, a mi vam samo želimo reći da svakako trebate uhvatiti komad, jer ima mnogo toga za izabrati.

Ali da ne govorimo samo o odjeći, jer marka nudi i druge atraktivne komade. Kao što su majice, bluze, top ili majice. Ove godine nose se dugi vrhovi s dubokim prorezima na stranama, asimetričnim rezovima, krošnjama ili prekrivenim vrhovima . A sve ove krojeve možete pronaći kod ove marke, pa pogledajte Culito ženske majice iz Španjolske .

Ipak, ne bismo trebali zaboraviti suknje u kojima su dizajneri marke zaista išli . Njihova inspiracija bila je popularna asimetrija, prozirni elementi i nadasve udoban i postajući stil. Culito iz Španjolske svakako bi trebao biti uključen u vašu garderobu, drage dame. Sada se uvjerite sami.

haljina Culito iz Španjolske

haljina Culito iz Španjolske

haljina Culito iz Španjolske

vrh Culito iz Španjolske

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija