+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Deha - nova kolekcija iz Italije za proljeće / ljeto 2018

  31. 01. 2018      Iz svijeta mode

IZVJEŠĆE O PAŽNJI !!!! Imajte na umu da je nova DEHA kolekcija za proljeće / ljeto 2018. ovdje! Drage dame, udobno sjednite, nadahnite se, uživajte i birajte, jer svakako imate od čega izabrati. Znate li već marku Deha našeg eshopa ili ne? Pa, donosimo nekoliko osnovnih i zanimljivih podataka o ovom luksuznom odijelu.

Marka Deha dolazi iz Italije. A budući da Talijani imaju malo mode, vjerojatno znate da su to sjajni, maštoviti i kvalitetni komadi kojima jednostavno ne mogu odoljeti. Marka predstavlja komade koji su vrlo udobni, ekstravagantni i dobro obrađeni. To može biti i zato što su je nadahnuli plesači . U početku je kreirala odjeću samo za plesače, ali kasnije su različiti modeli u svoje ormare počeli uključivati žene koje vole udobnost i istovremeno se vole oblačiti "ženstveno".

A sad konkretno. Deha je brand koji predstavlja modne komade prepune sofisticiranosti, ekstravagancije i originalnosti. Nudi maštovite krojeve, kvalitetne materijale i trendi boje. Elegantni, ali i sportski komadi koji pristaju gotovo svakom liku. Dakle, svaka dama bira bez obzira na dob i karakter. Trenutna kolekcija proljeće / ljeto 2018. puna je svježih boja koje su podložne trenutnim modnim trendovima. Prednost je što možete kombinirati pojedinačne komade koje imamo za vas u našem eshopu. A sada dovoljno razgovora, uvjerite se sami.

deha

deha

deha

deha

deha

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija