+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Desigual SS 2016 - nove i moderne torbe

  28. 02. 2016      Iz svijeta mode

Desigual dolazi s boljim i originalnijim dizajnom, stilovima i idejama uz svaku kolekciju. Budući da nismo zaostali, predstavit ćemo vam najbolji komad linije dodataka. Ovoga puta to će biti torbe. Zato se odmarajte, uživajte i inspirirajte se.

Prvi tip koji ćemo vam predstaviti zove se Bandolera . Bandolera ima gotovo svako, jer je kompaktna i praktična. Ova torbica ima glavni džep s patentnim zatvaračem koji sadrži male, susjedne džepove na otvorenom ključu ili mobilni telefon, te manji džep s patentnim zatvaračem. Izvan torbice je mali džep na patent zatvarač za male predmete, a ispod njega opet mali džep . Torbica ima uklonjivi remen koji se može prilagoditi bilo kojoj duljini. U našem eshopu možete birati između nekoliko dizajna i boja koje lako možete uskladiti s bilo kojom odjećom. Kao što je ova vrsta afričke umjetnosti u jeans dizajnu.

Dizajn torba Bandolera African Art

Ako više volite manju torbu, preporučujemo Toulouse . Torbica je malih dimenzija i može se nositi s remenom kao prekrivač, ali i kao kvačilo. Ako pogledate praktični dio torbe, postoje dva glavna džepa, a unutar unutarnjeg džepa pronaći ćete jedan mali bočni patentni zatvarač i dva mala džepa. Ova lijepa torba Toulouse Emma sa zlatnim fitinzima prekrasna je opcija koju možete nositi za društvene događaje.

Dizajn torba Toulouse Emma.

Ako više volite veće veličine, za vas imamo nekoliko vrsta. Mcbee, londonski Rotterdam ili Sevilla idealni su za vas. McBee torbica ima glavni džep s zatvaračem koji sadrži manje susjedne džepove za male predmete. Na prednjoj strani torbe pronaći ćete jedan manji džep za patent, kao i na stražnjoj strani možete koristiti džep s patentnim zatvaračem. Osim toga, ima uklonjivi, podesiv remen za rame, a može se nositi i kao križno tijelo.

Kulturni klub Mcbee dizajnerske torbice

Londonski tip ima glavni odjeljak s zatvaračem na zatvaraču i tri unutarnja džepa. Puno džepova ima izvana torbicu na svim stranama, neke s patentnim zatvaračem, neke s patentom, a neke s labavom. Torbica ima kratke ručke i dugu podesivu šetnju tako da je možete udobno nositi u ruci, ali i preko ramena.

Torbica London Med Tanika

Drugi sjajan proizvod koji Desigual nudi je vrsta Rotterdam . Veličina torbice je veća i praktična, jer je možete sakriti manjom bilježnicom ili većom radnom knjižicom. Torbicu možete uzeti preko ramena, ima remen koji se može skinuti , ali i u ruci . Ima dva prednja džepa za spremanje manjih predmeta i jedan glavni džep s zatvaračem koji ima susjedne džepove za male predmete .

Dizajn torba Rotterdam Far West

I posljednja spomenuta vrsta je torba, koja nosi ime Seville . Ova torba ima glavni pretinac za odlaganje zatvarača i sadrži tri manja džepa, pogodna za pohranu vašeg telefona i drugih sitnica. Praktični džepovi mogu se naći i s vanjske strane, na bočnim stranama torbe i na stražnjoj strani patent je zatvarača džepa. Ovu torbu možete udobno nositi preko ramena, čak i u ruci i visiti na podlaktici. Uključuje i duge ukosnice koje se mogu skinuti .

Dizajn torba Sevilla Selene

U našem eshopu nudimo još mnogo vrsta, stilova i dizajna, stoga ne ustručavajte se vidjeti što ova kolekcija za proljeće / ljeto 2016 može ponuditi.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija