+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Different.cz u medijima - kolovoz 2018

  12. 10. 2018      Pišu o nama

Kolovoz je gotov i s njim je napunila modnu inspiraciju, ne samo za vas, već i za vaše kućanstvo. Mnoštvo zanimljivih komada vreba nas na svakom uglu, a ujedno je i zimsko vrijeme. Pogledajmo što su preporučili naši omiljeni časopisi. Pogledajte ljeto i možda malo razmislite jeste li podlegli trenutnim trendovima, čak i ako ste nesvjesno.

Časopis Blesk za žene bio je inspiriran francuskim stilom takozvanih dodataka za dom. Francuski stil nesumnjivo je tipičan za lavandu, na koju se vjerojatno slažemo, ne samo osušeni, već posebno motivi lavande. I upravo se zatrpavaju ovim kolovozom. Tipični francuski motiv nudi se na zidnom satu koji možete pronaći u našem odjeljku za kućne dodatke .

Magazin Chvilka rekao vam je da tropi vladaju svijetom. Imao je pravo, pa je inspiraciju pripremio u obliku modela koji krase tropske motive. Na Different.cz , tropski motivi obiluju, ne samo na kupaćim kostimima i odjeći, već i modnim dodacima, o čemu svjedoči tropski šal Desigual .

Razmišljajući o budućnosti i vraćajući se školskim stolovima, časopis She Today donio je inspiraciju u obliku raznih modnih dodataka u školu. Čak ni mi nismo radili s ovom temom, pa osim tradicionalnih Crocs papuča , ovdje možete pronaći sjajnu opremu za svoju djecu. Marka Santoro očito je stručnjak za tu temu . Koje dijete dobiva od školskih torbi, torbica za olovke, dasaka i raznih pribora.

Munja za žene

Munja za žene

Samo za tebe

Samo za tebe

MF Ona danas

MF Ona danas

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija