+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Different.cz u medijima - lipanj 2019. godine

  24. 07. 2019      Iz svijeta mode

Tropska vrućina preplavila je ne samo nas već i naše ormare. Ljeto je u punom jeku i mi ćemo u svojoj omiljenoj seriji "Pisali o nama" ponovno pogledati što nosi i preporučuje naše omiljene časopise. Idealno za tropske vrućine je nositi što manje slojeva i odjeće. Prozračni i prozračni komadi u kojima se nećemo znojiti.

Ne u tropima, ali svakako među ljetnim, elegantne i udobne cipele nesumnjivo uključuju espadrilky, kao što je preporučeno časopis za žene. Među gornjim komadima su definitivno espadrilky kožne marke Emu Australia . Emu nisu samo poznate valenki prave ovčje kože i vune, već mnoštvo drugih, čak i ljetnih cipela.

U Burda stilu naći ćete inspiraciju za 1 model i 2 loosa. Osnovna konstrukcijska boja ove odjeće je crna, bijela i praškasta. Baza je jednostavna, podešena bezvremenskim dodacima. Primjerice, originalna torba marke Disaster Designs u crno-bijelom dizajnu, koja će nakon svega odgovarati svemu.

U časopisu Glanc inspiraciju ćete pronaći u obliku vrućih vijesti koje nikako ne biste smjeli propustiti u svom ljetnom ormaru, drage dame. Potrebna mu je vruća torba Calvin Klein koju ćete obožavati u svim odijelima i za razne prigode.

Munja za žene

Munja za žene

Burda stil

Burda stil

Glanc

Glanc

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija