+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Different.cz u medijima - listopad 2017

  04. 12. 2017      Pišu o nama

Zima je iza nas, a s njom i puno briga što toplo obući. Ali mogli biste se oprostiti od ove brige, jer kakav bi to bio modni e-shop ako vas pustimo da brinete o takvim radostima! Za vas imamo puno inspiracije, kao i osvrt na ono što se nosilo u listopadu i koji su nas stilski časopisi za stil života preporučili.

Časopis Burda Style preporučio je odjeće za svakodnevno nošenje. Prema njegovim riječima, ali i prema nama, jasno su udobne i elegantne Converse tenisice. Mislite li da ih ne možete nositi zimi? Pogreška! Conversky se može nositi i zimi i mrazu, jer neki imaju jedinstveno i toplo krzno, što vam sigurno neće dati da se ohladite.

Časopis Time for Stars također inspirira stil Retro i kaže: "Retro je još uvijek uključen." I istinski retro stil podvlači žensku ljepotu. A takav bi retro pribor prema našem nastavnom planu i programu mogao biti tipičan dizajnerski šal koji zapravo nikada ne izlazi iz mode!

Moj časopis Svijet slavi cvijet revoluciju koja gleda nas, možda za svaki prozor i to je istina da su cvjetovi ,, u „za ovu jesen i zimu. Dakle, možete kupiti po magazinu mora biti lijepa čipka haljina Desigual s cvjetnim motivima. ili slatka dizajnerska torba s cvjetnim uzorkom.

Ono što ne bismo trebali izostaviti iz ovogodišnjih jesenskih i zimskih kolekcija su životinjski uzorci! To kaže Vlasta i ima pravo. Životinjski uzorci su također besmrtni, tako da možete dobiti prekrasan ženski džemper Dizajn sa životinjskim motivima.

Burda stil

Burda stil

Vrijeme je za zvijezde

Vrijeme je za zvijezde

Moj svijet

Moj svijet

Vlasta

Vlasta

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija