+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Different.cz u medijima - listopad 2018

  29. 11. 2018      Pišu o nama

Jesen je u punom jeku i cipele, čizme, zimske jakne, kaputi i šeširi. Napokon smo pokopali ljetnu odjeću na dnu ormara, a zimska odjeća visi u ormarima. I zato što svake zime uvijek možemo pronaći nešto lijepo - u ljetnom suncu, vodi, sunčanicama, jednostavnim odijelima. Zimi, planine i slojevi. Uživamo u slojevanju, zato uživajmo. Glavni trend sada su džemperi. Nije uzalud ovo razdoblje nazivano "vjetrovitim vremenom".

Krenimo od cipela. Časopis Burda Style savjetuje koje cipele ove godine ne bi smjele nedostajati u jesenskim ili zimskim cipelama. Jasno dajemo zelene čizme. Jednostavno se nikad ne izgubite. Cijenit ćete ih posebno po kišnom vremenu s kojim se češće susrećemo na jesen. Zato Burda preporučuje elegantne čizme Tommy Hilfiger s višim neoprenskim vrhom uz koje ćete se osjećati sjajno. Oni su topli i postaju.

Priča može biti inspirirana trendi bojama poput praha, senfa ili sive. Ovo su gornje boje ove jeseni. Ako volite modne trendove, onda biste u jesenskim cipelama i ormaru trebali imati komade u tim bojama. Kako je s toplim tenisicama Converse u prahu?

Svaki originalni outfit uključuje i originalne modne dodatke, nabavite zanimljiv dragulj za svaki outfit! To savjetuje časopis Svět ženy . Bilo da dođete na zanimljivu narukvicu iz branda Desigual ili možda narukvicu nakon talijanske marke Ops! Objekti , zasigurno znamo da vas sljedeći ne dirate.

časopis Burda Style

Burda stil

priča

priča

Svjetske žene

Burda stil

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija